PiotrO napisał/a: |
Prosiłbym o info jak w przypadku 3M wygląda kwestia gdzie dokładnie, jaki plan i skąd EAN 32. |
Yavox napisał/a: |
Wojtku, kiedy jest szansa na informację o terminach październikowych (najlepiej od 8,15 lub 22) albo listopadowych (od 5, 12 lub 26)? |
czaja napisał/a: |
P.S. Jadę z ww-y, będę miał miejsce na 1 nurka z zestawem "technicznym", lub 2-ch z zestawami "rekreacyjnymi". |
robi.ploc napisał/a: |
CZy juz wiadomo co ze sprężarką na Koparkach ? |
bpiotrek napisał/a: |
Czyli support powierzchniowy |
Mirek napisał/a: |
z pierwszego postu Wojtka wynika, że termin spotkania w Trójmieście, to tydzień po spotkaniu na Koparkach, czyli 24-25.09.2011. |
Jak będzie znany termin 3M to dam znać. |
Cytat: |
Czas zacząć się pakować, choć wiem, że niektórzy z 3M już od dobrych kilku godzin jadą na południe salut.
Jeszcze tylko 15 godzin i... akcja Cool . |
A wiadomo już gdzie odbędzie się spotkanie w 3M? |
Wojtek Filip w pierwszym poście tego tematu napisał/a: |
Najbliższe zajęcia odbędą się na Koparkach w dniach 17-18 września. Kolejne tydzień później w Trójmieście. |
Trójmiasto jest znacznie większe niż Koparki, ciężko się będzie odnaleźć
Mi chodziło o konkretne miejsce w Trójmieście |
jak z dostępnością butli singlowych (12l, długie)? Piotrek |
Sebastian Popek napisał/a: | ||
Standardem są butle 80cf czyli 11 litrow. Nie mamy singlowych 12l. Jesli chodzi o noclegi to akademiki powinny być ok dla mało wymagających. |
Wojtek Filip napisał/a: |
Yavox - nie martw się - treningi będą odbywały się cyklicznie - harmonogram pojawi się po zajęciach w 3M. |
Sebastian Popek napisał/a: |
o godzinie 8.00 - 8.30 |
Hi
... Co do butli. Jeśłi chodzi o single to dysponujemy tylko butlami 80cf. |
Chrystian napisał/a: |
jutro z Jarkiem sprawdzimy o 15.30 |
Przemek napisał/a: |
Czy jakieś terminy dokładne następnych treningów koparkowych są już ? |
jutro z Jarkiem sprawdzimy o 15.30 |
kwiatek napisał/a: | ||
No to sprawdziliśmy wszystko wygląda jak na razie ok Dzięki Chrystian za super nureczka i cenne uwagi ! |
Aby było dokładnie sprawdzone to zaprosiłem na środę także Jurka - na 14.30 |
W tym temacie zostawimy tym samym więcej miejsca dla osób szukających informacji co robimy jak do nas dołączyć. |
dałbyś jeszcze jakieś propozycje terminów na pierwsze zajęcia, w tym roku, hmmm? |
Hej,
Czy ktoś się szykuje na udział w kolejnej serii treningów BUR (18-19 luty 3M, 14-15 kwiecień Koparki)? Z różnych przyczyn nie mogłem zacząć tej przygody w poprzednich terminach i jestem ciekaw, czy z nowych osób uzbiera się jakiś kolejny miot BURaków, żeby było z kim zacząć tą ścieżkę? Adam |
NeCioR napisał/a: |
Lista osób na trening podstawowy BUR 18-19.02 3M
1. Darek F. 2. Jacek M. 3. Tomasz R. 4. Adam J. |
KOMO napisał/a: |
Darecki zapomniałeś - kto Wam będzie robił kanapki i herbatkę co ? |
NeCioR napisał/a: | ||
Lista osób na trening podstawowy BUR 18-19.02 3M
1. Darek F. 2. Jacek M. 3. Tomasz R. 4. Adam J. 5. Wojtek K. ( komo )
Wybacz Wojtas i cieszę się iż chcesz dołączyć do BUR-aków PS. Pamiętaj proszę o tym iż z Jackiem usilnie naciskamy na to byś oddał ocieplacz do serwisu |
Trening wstępny składa się z dwóch etapów 1.wód jeziorowo-koparkowych (2 dni) 2.zajęć wprowadzających na Bałtyku (min. 1 dzień) Podstawą jest 2 dniowy trening "jeziorny" + zajęcia suche - po nim możesz zaatakować Bałtyk, a potem dostajesz już akces do Ekipy BUR, czyli wszystkie pozostałe zajęcia, nurkowania, forum wewnętrzne ognisko za stodołą . |
Boxer napisał/a: | ||
Relacja powinna pojawić się na www , dam znać po spotkaniu |
Kto jedzie z Wwy lub okolic? Mozna sie zabrac? |
Adam Jaworski napisał/a: |
To ja to miejsce dla kogoś zarezerwuję do jutra, jeśli można. |
ile domek pomiesci?
Edit, doczytalem: 6 osob, 300pln, czyli po 50 zeta, razem 100 za dwa noclegi. |
Piotrek Ginter napisał/a: |
Pamietajcie, ze tam jedno lozko jest podwojne tzw malzenskie. |
Piotrek Ginter napisał/a: |
Pamietajcie, ze tam jedno lozko jest podwojne tzw malzenskie. |
Torpeda, szukasz damskiego towarzystwa czy mamy Cię zaprosić do siebie?
O, właśnie się post kangura nad moim pojawił - stawia nasze zaproszenie w zupełnie innym świetle nurkowym |
DarekL napisał/a: |
Ja sie dopisuje
Domek 1 Adaś 2 Torpeda 3 Yavox 4 KSD 5 DarekL |
Torpeda napisał/a: |
Strasznie was przepraszam, ale musiałam zmienić plany i w związku z tym rezygnuję z udziału w warsztatach. |
Pewnie mozesz skoro Torpeda nie wypalila... Rezerwujesz tez miejsce w domku? |
Jarek Andrzejewski napisał/a: | ||
Wojtek, ja bym bardzo chętnie dołączył, ale nie jestem pewien, czy wszystkie wymogi spełniam. Mam OWD (w SSI), ostatnio "dorobiłem" basic nitrox (w PSAI), pływam z jedną butlą (i 2 automatami), w piance i jackecie. |
W sobotę zaczynamy o 1000, a kończymy w okolicach 1700. |
Wojtek Filip napisał/a: | ||
No to przeanalizujmy: Potrzebna jest chęć działania w ramach BUR w Bałtyku - o tym nie piszesz, a jest to warunek konieczny, więc zaczynam mieć wątpliwości . |
Potrzebny jest co najmniej podstawowy stopień dowolnej, uznanej organizacji + sprzęt gotowy do nurkowania. |
Tyle żeby wziąć udział w podstawowym treningu.
W czasie jego trwania więcej detali, zasad udziału w nurkowaniach bałtyckich, zmian w konfiguracji, procedur itp. |
Nie wiem tylko jak się zmieścisz w tym domku noclegowym na Koparkach, /.../ |
Jeżeli wszystko gra, to dopisuj się do listy i widzimy się w sobotę rano. |
Jarek Andrzejewski napisał/a: |
Przy okazji: można ładować butle nitroksem na "Koparkach"?
|
No problem, mam już rezerwację w Brojanie. |
Z tym zawsze był kłopot - w zasadzie cały ubiegły sezon nitroks był mocno problematyczny w uzyskaniu na Koparkach/.../
Dotychczasowy pewniak to Kuba Koncytowicz - czyli Katowice (30min od Koparek). |
No problem, mam już rezerwację w Brojanie. |
Bardzo rozsądne rozwiązanie. |
Jak tam wyglada sprawa "kuchni" ?
Prowiant nalezy przywieść czy mozna cos kupic w okolicy? |
Adaś napisał/a: |
Domkowcy!!! Potwierdzam obecność w piątek wieczorem, czy jest ktoś chętny na zajęcie się rezerwacją!? |
Wiec na zajecia teoteryczne bedzie mozna isc w kapciach |
lolek napisał/a: |
Czy po rezygnacji Andrzeja zwolniło się również miejsce w domku? Bo w sumie mogę przyjechać w piatek wieczorem. |
Trochę się pogubiłem, zasadniczo mam pytanko czy Falek to Marcel? |
lista w domku wygląda następująco.
1 Adaś 2 Torpeda 3 Yavox 4 KSD 5 DarekL 6 Marcel W takim wypadku Lolka upchniemy w... no właśnie gdzie? |
KSD napisał/a: |
Może się uda jakoś w "salonie" czy kuchni, tam jest chyba jakaś wersalka czy coś, |
Cieszę się, że mnie przygarniecie, wezmę karimatę |
falek napisał/a: |
Potwierdzam tożsamość
Adaś napisał/a: Trochę się pogubiłem, zasadniczo mam pytanko czy Falek to Marcel? |
Kilku BURowców ćwiczy na Koparkach już od 3 dni. |
Pogoda nurkowa: leje i zimno. Pod wodą nie leje, ale temperaturomierz uparcie wskazuje 7st. |
Czyli co? Czapka, szalik, rękawiczki na zajęcia powierzchniowe? |
Czyli co? Czapka, szalik, rękawiczki na zajęcia powierzchniowe? Jest aż tak źle czy tylko trochę źle? |
Wojtek Filip napisał/a: | ||
Zdecydowanie tak. Zdążyłem się już przeziębić, nabawić przecieku nosa oraz kichawicy, a wszystko to chwila nieuwagi "bo zaświeciło słońce" . Jestem za to łatwo rozpoznawalny: "to ten wkurzony z czerwonym nosem" 8) |
Potwierdzam, było bardzo fajnie, skrobnę kilka słów i wkleję jakieś fotki (a może nawet profil nurkowania!) ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia, bo jestem tak od jutra rana zarobiony że po prostu nie dam rady. Pozdrowienia dla wszystkich. |
Było Miło i się skończyło ja też dziękuję wszystkim za współpracę i czekam co dalej. Pytania do Sebastiana, kiedy można przyjechać na warsztaty nad Bałtyk? Trzeba iść za ciosem tak mi się wydaje! Czy możemy ustalić jakiś dobry, dogodny termin?!
pozdrawiam Adaś PS KSD Kasia to chyba Monia |
/.../ mnie pasuje również 26-27 maja/.../ |
Witam, tak trochę z innej beczki. Jestem na mazurach w sobotę koło Szczytna konkretnie, może jest ktoś chętny na wspólny trening w jeziorze Łęsk. Zapraszam! |
Jeśli chodzi o terminy BUR'owe bałtyckie to są one w tym roku przewidziane na:
9-10 czerwca 25-26 sierpień |
Adam Jaworski napisał/a: | ||
To ja się piszę właśnie na te terminy, ponieważ w dwóch pozostałych przez Ciebie podanych z przyczyn zawodowych niestety nie mogę. Ale mam nadzieję, że na 9-10 czerwca się zbierze odpowiednia grupa. |
No to montujcie ekipę na 2-3, mam nadzieję że to nie wywali terminu tydzień później |
Marcel Falkiewicz napisał/a: |
na prośbę Sebastiana wrzucam oficjalne obwieszczenie wyników naszej ankiety |
Vlodek napisał/a: |
Poszukuję chętnych osób do zespołu na szkolenie BUR-owe na Koparkach |
Tomek Tatar napisał/a: | ||
Jestem zainteresowany. Serdecznie pozdrawiam. |
Adam Frajtak napisał/a: |
Tomek Tatar napisał/a:
Vlodek napisał/a: Poszukuję chętnych osób do zespołu na szkolenie BUR-owe na Koparkach Jestem zainteresowany. Serdecznie pozdrawiam. Gdyby wam się wykrystalizował jakiś weekendowy termin to chętnie dołączę |
Na forum wewnętrznym BUR jest ogłoszenie dotyczące kolejnych zajęć z zakresu pierwszej pomocy - zapraszam wszystkich BURowików.
|
Jarek, potwierdził ktoś ten Wasz termin czerwcowy, na który ja nie mogę, czy wiadomo tylko tyle, co jest w wątku? |
KSD napisał/a: |
Czy myśleliście już może o zorganizowaniu jakiegoś noclegu z soboty na niedzielę? Może byśmy pomyśleli o jakimś wspólnym miejscu, coś jak na spotkaniu koparkowym? Zawsze to raźniej i można wieczorami podyskutować o tym i o tamtym |
Na początek bardzo proszę o zapoznanie się z tym linkiem:
http://divetrek.com.pl/forum/viewtopic.php?t=6106 |
Hej
Poszukuję chętnych osób do zespołu na szkolenie BUR-owe na Koparkach, nie wiem kiedy się odbędzie (jeżeli zbierze się grupa będziemy uderzać z tematem do Wojtka) ale chciałbym dołączyć do szkolenia w najbliższym możliwym terminie. Pozdrawiam Wojtek |
Adam Frajtak napisał/a: | ||||
Gdyby wam się wykrystalizował jakiś weekendowy termin to chętnie dołączę |
Czyli w tej chwili wychodzi po 160 zł (ja jeszcze dodatkowo za wypożyczenie twina z gazem - ile?).
Oczywiście zgadzam się. |
1. KSD (2 noclegi, preferuję "pierwoszyno") 2. Adaś (2 coclegi, pierwoszyno ) 3. Jarek + rodzina (2 noclegi, [juz "pierwoszyno"?]) 4. Marcel (2 noclegi) 5. Lolek (2 noclegi, "pierwoszyno") |
KSD napisał/a: | ||
Zrobiłem już dla nas rezerwację. Mamy salonik 4 osobowy (dwa łóżka na dole i dwa na pięterku), 2 noclegi (od piątku do niedzieli). Jak ktoś będzie wcześniej na miejscu, to jak by co rezerwacja jest na moje imię i nazwisko, ewentualnie można powidzieć, że jest się z grupy nurkowej. Drugi osobny pokój zarezerwował Jarek z rodziną, tak więc z tego wynika, że wszyscy jesteśmy razem |
Przypomnijcie mi proszę - czy na ten wyjazd obowiązuje nas już EAN32? |
Przypomnijcie mi proszę - czy na ten wyjazd obowiązuje nas już EAN32? Pytam, bo mam jeszcze w twinie powietrza akurat na jednego płytkiego.
Seba - rozumiem, że w sobotę po nurkowaniu będzie można nabić butle? No już nitroxem |
Marcel Falkiewicz napisał/a: |
lolek, przyjedź w piątek w okolicach wczesnego popołudnia, knujemy z Adasiem jakiegoś nura na Bryzie. Doskonała okazja to wyssania czegokolwiek, co zalega w butli i nie jest EAN32 |
Co do piątku. Jeśli są chętni to mozemy zorganizować normalne wyjście łodzią na wraki (delfin albo Groźny) w piatkowe popołudnie (sam chętnie się zamoczę). |
Vlodek napisał/a: | ||||||
Hej Ekipa robi się coraz większa a więc w kolejności zgłoszeń są to Vlodek Tomek Tatar Adam Frajtak MaRkY Alpha-Diver z tego co się orientuję potrzeba nam jeszcze jednego do załogi (jeżeli się mylę to proszę o komentarz), chętni niech się dopisują do listy. Jeżeli będzie nas więcej myślę że nic się nie stanie, bo jak ustalimy z Wojtkiem jakiś konkretny termin to będzie ciężko zebrać 6 osób nawet z 10. Pozdrawiam Vlod |
Alpha-Diver napisał/a: | ||||||||
Jeżeli termin pozwoli to Alpha-Divers zjawili by się we dwóch co zamknęłoby minimalną liczebność grupy. Co z terminem? |
Alpha-Diver napisał/a: |
KOPARKI 7-8 |
Sebastian Popek napisał/a: | ||
Witam
Panowie tak już gdzieś w tym wątku jest , w tym roku warsztaty koparkowe przewidziane są w tym roku jeszcze tylko w dniach 6-7 października. Niestety nie jesteśmy w stanie czasowo przygotowywać i prowadzić warsztatów w dowolnym terminie. Dlatego też ustaliliśmy 2-3 terminy warsztatów poza sezonem tak aby każdy mógł wybrać dostępny dla niego termin. Pozostałe terminy zarezerwowane są na działania podwodne lub warsztaty bałtyckie (te też w miarę możliwości i chętnych). Także z tego co się orientuje (a Wojtek mnie poprawi jeśli się mylę choć wydaje mi się, że się nie mylę) wcześniej niż przed październikiem nie da się spotkać na warsztatach "koparkowych". |
aż będzie jakiś kolejny termin treningu bałtyckiego |
MaRkY napisał/a: |
Trening Koparki - 6-7 października 2012
Alpha - Diver --> wstępnie MaRkY --> OK Vlodek --> ??? Tomek Tatar --> ??? Adam Frajtak --> ??? wpisujcie się ... |
To skoro tak, to ja bym jeszcze prosił o informację, co z innym terminem warsztatów BURowych - bo koparki zrobiłem a teraz kibluję i czekam z angażowaniem się w BUR na lepsze czasy, tzn. aż będzie jakiś kolejny termin treningu bałtyckiego. Jest jakaś szansa to jakoś przeskoczyć - wziąć udział w innych działaniach, w czymś równoległym, warsztatach, sam już nie wiem, żeby nie zawalić wakacji na czekaniu w kolejce do projektu? Bo z tego co widzę, to muszę poczekać aż chłopaki z koparek zrobią 6-7 października i liczyć na to, że się do nich przyłączę jak przyjdzie ich kolej na Bałtyk (czyli po ww. terminie) i generalnie tu już będzie w zasadzie 2013... |
Adam Frajtak napisał/a: |
Alpha - Diver --> wstępnie
MaRkY --> OK Vlodek --> OK Tomek Tatar --> ??? Adam Frajtak --> ok ZielonySmok --> OK bpiotrek --> OK |
Czyli potrzebny zespół wsparcia . |
NeCioR napisał/a: |
I Trening BUR --> Koparki - 6-7 października 2012
1. Alpha - Diver --> wstępnie 2. MaRkY --> OK 3. Vlodek --> OK 4. Tomek Tatar --> wstępnie OK 5. Adam Frajtak --> ok 6. ZielonySmok --> OK 7. bpiotrek --> OK 8. Paweł Wiśniewski --> OK 9. Michał Osada --> OK 10. Adam Jaworski --> OK (action replay Smile) 11. Dariusz Filipiak - NeCioR -- OK 12. Paulina Karbowy -->OK 13. Piotr Trębacz 14. Ewa Trębacz 15. Jacek Polak --> OK 16. Adam Kardasz --> to i ja budu! 17. dziekan --> OK 18. boro -->OK 19. Michał Mosek --> OK |
Kod: |
Dysponujemy wojskową kuchnią polową, grillem, namiotami, rolbarem oraz wysoko wykwalifikowaną obsługą. Co pozwala nam także na organizację imprez w plenerze.
|
Czwarta pozycja |
Zastanawiającym się podpowiem, że kolejny podstawowy trening BUR możecie spokojnie zrobić wiosną 2013. |
pomorzanka napisał/a: |
Wiem też, że kiedyś był przeprowadzany podstawowy trening w jez. Zawiat (Bieszkowice k. Gdyni). Czy w ogóle jest w jakiś planach powrót z treningiem podstawowym na ten akwen? I przy okazji - czy w ogóle są chętni na trening podstawowy, którym bardziej pasuje pomorskie, niż południe Polski? |
Państwo Boruta też pisać nie potrafią ?
1. Alpha - Diver --> wstępnie 2. MaRkY --> OK 3. Vlodek --> OK 4. Tomek Tatar --> wstępnie OK 5. Adam Frajtak --> ok 6. ZielonySmok --> OK 7. bpiotrek --> OK 8. Paweł Wiśniewski --> OK 9. Michał Osada --> OK 10. Adam Jaworski --> OK (action replay Smile) 11. Dariusz Filipiak - NeCioR -- OK 12. Paulina Karbowy -->OK 13. Piotr Trębacz 14. Ewa Trębacz 15. Jacek Polak --> OK 16. Adam Kardasz --> to i ja budu! 17. dziekan --> OK 18. boro -->OK 19. Michał Mosek --> OK 20. orzel123 (Maciek Orłowski) --> OK 21. Łukasz Karpiesiuk 22. Daria Boruta 23. Paweł Boruta ...no i zostały 4 miejsca na ostatni trening w tym roku. |
orzel123 napisał/a: |
Hmm próbowałem dziś zarezerwować nocleg w hotel Brojan ....brak miejsc ...
Gdzie się zatrzymujecie ? |
ZielonySmok napisał/a: |
Osoby które chcą mieć nocleg w domkach powinny się zorganizować i jak najszybciej zarezerwować domki! |
Ok, to dopisz druga pare (ja z zona) |
xspojlerx napisał/a: |
Wiadomo coś o najbliższym terminie 3citi? |
w takim razie
1. Alpha-Divers --> OK x 2 3. MaRkY --> OK 4. Vlodek --> OK 5. Tomek Tatar --> wstępnie OK 6. Adam Frajtak --> ok 7. ZielonySmok --> OK 8. bpiotrek --> OK 9. Paweł Wiśniewski --> OK 10. Michał Osada --> OK 11. Adam Jaworski --> OK (action replay) 12. Dariusz Filipiak - NeCioR -- OK 13. Paulina Karbowy -->OK 14. Piotr Trębacz 15. Ewa Trębacz 16. Jacek Polak --> OK 17. Adam Kardasz --> to i ja budu! 18. dziekan --> OK 19. boro -->OK 20. Michał Mosek --> OK 21. orzel123 (Maciek Orłowski) --> OK 22. Łukasz Karpiesiuk 23. Daria Boruta 24. Paweł Borut 25. Marcino 26. Hubert Grzybek |
Jak wygląda sytuacja z domkami? Ma ktoś rezerwację i wolne miejsca? |
1. Alpha-Divers --> OK x 2
3. MaRkY --> OK 4. Vlodek --> OK 5. Tomek Tatar --> wstępnie OK 6. Adam Frajtak --> ok 7. ZielonySmok --> OK 8. bpiotrek --> OK 9. Paweł Wiśniewski --> OK 10. Michał Osada --> OK 11. Adam Jaworski --> OK 12. Dariusz Filipiak - NeCioR -- OK 13. Paulina Karbowy -->OK 14. Piotr Trębacz 15. Ewa Trębacz 16. Jacek Polak --> OK 17. Adam Kardasz --> to i ja budu! 18. dziekan --> OK 19. boro -->OK 20. Michał Mosek --> OK 21. orzel123 (Maciek Orłowski) --> OK 22. Łukasz Karpiesiuk 23. Daria Boruta 24. Paweł Boruta 25. Marcino 26. Hubert Grzybek 27. Jacek Marek Usunąłem Anię, bo jej nie będzie na warsztatach jako uczestniczki (przyjeżdża jako osoba towarzysząca), więc jest 3*9=27 osób na liście, czyli akurat na styk. Tym samym w domku, o którym pisze Marcino, na ten moment rezydują zdaje się dwie pary, więc są rzeczywiście jeszcze dwa wolne miejsca (piszę, żeby coś się nie pomyliło w związku z wprowadzoną przeze mnie zmianą na powyższej liście). |
Daria Boruta napisał/a: |
Jakby było miejsce (dla dwóch osób), w którymś z domków, to ja bym dopisała siebie i Pawła |
Adam Jaworski napisał/a: | ||
No wygląda, że jest domek koparkowy: Marcino z żoną, ja z Anią i w tym momencie - Ty z Pawłem. Marcino, ten domek to zarezerwowany przez Ciebie jest? |
Jakby jedno miejsce się znalazło, to i ja się chętnie gdzieś wpasuję.
Co prawda BURowikiem już jestem, ale mogę być "przynieś, wynieś, pozamiataj" (może z dokładnością do tego ostatniego, bo mam małą wprawę ), bo grupa spora i szkoda Was odrywać od głównych zajęć. |
Anna Jaworska napisał/a: |
to macie w domku kolejne wolne łóżko, nie dam rady nawet towarzysko się pojawić |
Zapał trzeba podsycać... |
Hej BUR-aki jako że zwolniły się miejsca dopisuję swojego partnura. Aktualnie lista wygląda jak poniżej. Pozdrawiam
3. MaRkY --> OK 4. Vlodek --> OK 5. Tomek Tatar --> wstępnie OK 6. Adam Frajtak --> ok 7. ZielonySmok --> OK 8. bpiotrek --> OK 9. Paweł Wiśniewski --> OK 10. Michał Osada --> OK 11. Adam Jaworski --> OK 12. Dariusz Filipiak - NeCioR -- OK 13. Paulina Karbowy -->OK 14. Piotr Trębacz - OK 15. Jacek Polak --> OK 16. Adam Kardasz --> to i ja budu! 17. dziekan --> OK 18. boro -->OK 19. Michał Mosek --> OK 20. orzel123 (Maciek Orłowski) --> OK 21. Łukasz Karpiesiuk 22. Daria Boruta 23. Paweł Boruta 24. Marcino 25. Hubert Grzybek 26. Jacek Marek 27. Antek Dudziak |
poprawka dlaczego usunięto dwie pierwsze pozycje?
1. Przemek Alpha-Diver -OK 2. Piotr Osiecki -OK 3. MaRkY --> OK 4. Vlodek --> OK 5. Tomek Tatar --> wstępnie OK 6. Adam Frajtak --> ok 7. ZielonySmok --> OK 8. bpiotrek --> OK 9. Paweł Wiśniewski --> OK 10. Michał Osada --> OK 11. Adam Jaworski --> OK 12. Dariusz Filipiak - NeCioR -- OK 13. Paulina Karbowy -->OK 14. Piotr Trębacz - będę 16. Jacek Polak --> OK 17. Adam Kardasz --> to i ja budu! 18. dziekan --> OK 19. boro -->OK 20. Michał Mosek --> OK 21. orzel123 (Maciek Orłowski) --> OK 22. Łukasz Karpiesiuk 23. Daria Boruta 24. Paweł Boruta 25. Marcino 26. Hubert Grzybek 27. Jacek Marek 28. Antek Dudziak |
To jeszcze raz:
Wszyscy mają już noclegi? |
Marcino, napisz kto ostatecznie u nas jest, bo zaraz przygarniemy połowę Koparek i będzie bardzo miło i kameralnie, ale trochę ciasno Moja żona zrezygnowała z wyjazdu, nie chciałbym się znaleźć w łóżku z jakimś obcym facetem - ja wiem, GUE, zespoły (nawet trójkowe) i te sprawy, ale jednak |
Marcino napisał/a: | ||
aktualna lista: Adam Jaworski Daria Boruta z Pawłem Dziekan Jarek Andrzejewski Marcino razem 6 osób czyli nominalna pojemność domku kto z kim śpi to oakże sie na miejscu, ja w kazdym razie sam |
gdzie reszta nocuje ?? nie mam caly czas noclegu i zastanawiam sie co robic |
Ja jadę z Łodzi, MaRkY, Rafał (ZielonySmok) chyba też? |
Daniel Łanczkowski napisał/a: | ||
Z kolegą mamy taką samą sytuację. Można razem coś wynająć, będzie taniej. btw podajcie kontakt na domki w których bedziecie mieszkać. podzwonie i popytam. Daniel |
Co do noclegu w domku w bazie: czy mamy rezerwację na dwie noce (pt/sob i sob/nie) czy tylko z soboty na niedzielę? |
z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę |
Jeżeli w piątek, to z W-wy mogę wyjechać dopiero ok. 19-20 - więc jak ktoś wyjeżdża o tej porze, to proszę o info. W przeciwnym wypadku pojadę pociągiem do Katowic i będę próbował ok. 22 dostać się z Katowic na Koparki, żeby jednak pospać w tym wynajmowanym domku |
Łukasz Karpiesiuk napisał/a: |
Szanowni,
Z żalem muszę zrezygnować - przepraszam, że tak późno mi to wypadło... |
oczywiście jest wolne |
Daniel Łanczkowski napisał/a: |
łączę się z Tobą w bólu i rezerwuję po tobie miejsce (JEŚLI MOŻNA?) i prosze o telefon osoby, która rezerwowała ten domek w celu ustalenia szczegółów
502032138 Daniel |
Daniel Łanczkowski napisał/a: |
napisz w takim razie z kim miałeś wynajmować |
ostatnia lista wyglądała tak Adam Jaworski Daria Boruta z Pawłem Dziekan Jarek Andrzejewski Przemek Alpha-Diver Piotrek Osiecki siebie już wypisałem ... |
Jarek Andrzejewski napisał/a: | ||||
Niestety i ja odpadam. Niespodziewana sytuacja rodzinna. Oczywiście jeśli będą jakieś koszty noclegu (nikt nie zajmie mojego miejsca), to prośba o wyłożenie i podanie na PW szczegółów do przelewu (ew. osobiście podrzucę któremuś z łodzian). Miałem zamiar pomóc grupie i po free-nurkować, ale muszę być z rodziną w Łodzi. |
Mogę wziąć rezerwacje na siebie bede jutro ok 18:30 przy okazji moze ktos ma ochote na nocne ?? |
Hallo, przepraszam, jesli mozna bylem tez w liscie kolejkowej
ostatnia lista wyglądała tak Adam Jaworski Daria Boruta z Pawłem Dziekan MaRkY (pozwolilem sie zastapic zaJarka) Przemek Alpha-Diver Piotrek Osiecki Skoro mamy miec wiekszy domek to chyba sie wszyscy zmiescimy tel do mnie 605 150 608 Mogę wziąć rezerwacje na siebie bede jutro ok 18:30 przy okazji moze ktos ma ochote na nocne ?? |
Daria Boruta napisał/a: |
ruszamy jutro z rana |
ZielonySmok napisał/a: |
Też nie jadę.
Nieco przed czasem rodzina mi się powiększyła |
Czy ma ktoś może pożyczyć na sobotę i niedzielę butlę? |
Czyli sa miejsca nie wymagajace spiwora? Trzymaj mi, bo zdechne z zimna |
Jarek Andrzejewski napisał/a: | ||
Ja mogę, ale musiałbyś przez Łódź przejechać. Flaszka 15l, 18,2kg, podwójny zawór, stopa jest (można też łatwo zdjąć w razie potrzeby). Dopisek: (oj, moje neurony nie stykły) albo po prostu dam Marky'emu od auta. |
Nie zalatwilismy |