Forum Dive Trek Group

Dział Komercyjny: sprzedaż towarów i usług - Bilety lotnicze do Dahab 13.11.2012

Darek DYNAR - 08-11-2012, 22:20
Temat postu: Bilety lotnicze do Dahab 13.11.2012
Jak w temacie, w związku ze zmiana priorytetów życiowych mam do odstąpienia dwa bilety lotnicze do Sharm, wylot Warszawa 13.11.2012. Pobyt planowany był na 2 tygodnie, powrót 27.11.2012. Podczas zmiany nazwiska, nowego ewentualnego właściciela możliwość zmiany terminu powrotu na tydzień wcześniej ( dzisiaj jeszcze były miejsca w powrotnym samolocie w terminie, tydzień wcześniej)
Cena odstępnego 1250 zł, plus Ja pokrywam koszty zmiany nazwiska. (Bilety, jako jedne z ostatnich miejsc w tym samolocie, były kupione znacznie drożej)
Możliwość skorzystania z mojej rezerwacji w Red Sea Relax przy Planet Divers.
Wszelkich informacji udzielę pod numerem telefonu 505501501
Darek DYNAR - 12-11-2012, 17:50
Temat postu:
cóż, nie udało się sprzedać, może uda sie komuś ...sprezentować ?

Jeżeli jesteś wolnym człowiekiem od obowiązków, kochasz nurkowanie i śpisz z uprzężą pod poduszką, a torba spakowana jest jakby co Wink to przekażę bilety komuś za free ( pozostaną jedynie koszty przepisania nazwiska, myślę że to już mała kwota) . Warunek, trzeba stawić się jutro rano do boordingu Rolling Eyes . tak na poważnie , sam nie zjem tego tortu, może komuś się przyda, wiadomo niełatwe czasy, zawsze pomniejszy to znacznie koszt wyjazdu.
Pozdrawiam i zapraszam, trzeba działać szybko salut
Darek DYNAR - 12-11-2012, 20:35
Temat postu:
temat nieaktualny
Monika - 16-11-2012, 12:51
Temat postu:
Darek ale poleciał ktoś? Bo może wracając zabrałby skafander Darii?

http://www.divetrek.com.pl/forum/viewtopic.php?p=78897#78897
Marcin Klimczuk - 16-11-2012, 18:49
Temat postu:
Cytat:
Darek ale poleciał ktoś?

ech ...
dostałem telefon od kumpla o tym, że Darek oddaje bilety gdzies ok 18, dzwonie do Darka, pytam co i jak juz kalkulując wyjazd i jak ogarnąć urlop, dom, psa - wychodzi na to, że jakby nie liczyć d..a z tyłu czyli nici z wyjazdu ale biletów szkoda ... Zadzwoniłem chyba do 10 różnych znajomych i to tylko takich, którzy przynajmniej teoretycznie mogliby rzucić wszystko i wylecieć w nocy - nikt nie dał rady w tak krótkim czasie, za to za każdym razem było "k... dopiero teraz mi to mówisz !" Smile
Darek DYNAR - 17-11-2012, 02:16
Temat postu:
Spoko loko, aby tylko takie straty były Wink
Fakt jest taki, ze wiele osób chciało skorzystać ale praca, obowiązki, zobowiązania, nieublagana żona/mąż ale rownież dla wielu okazało sie to zbyt późnym last minut. Nie mniej dzięki za wiele życzliwych telefonów i szeroko zakrojone akcje wydelegowania zastępstwa za mnie i Monie.
Monika, zadzwonie i spytam ( ekipa wzięła bardzo dużo sprzętu , ledwo zapakowali sie ze sportowym nadbagazem 60 kg, ale jutro dopytam i dam znaka)
Pozdrawiam, Darek

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz