Dział Komercyjny: sprzedaż towarów i usług - Biżuteria nurkowa, Logbooki i inne prezenty na święta Daria Boruta - 02-12-2012, 12:56 Temat postu: Biżuteria nurkowa, Logbooki i inne prezenty na święta
Idą święta, można sprawić sobie lub komuś przyjemność nurkowym drobiazgiem.
Niekoniecznie elementem sprzętu !
Link prowadzi do galerii zdjęć różnych nurkowych drobiazgów. Nie są to z reguły rzeczy niezbędne, ale fajne i ciekawe:)
1. Biżuteria- w różnych cenach- od 30zł za breloczki, przez wisiorki, naszyjniki, bransoletki, kolczyki.
2. Logbooki- wielkie, z wytrzymałego materiału z zabawnymi i kolorowymi nadrukami. Wnętrze praktyczne, pełne przegródek, schowków, itp. Mieści się nawet batonik
3. Neoprenowe paski na maskę z nadrukami.
4. Podkładki pod mysz. Bo w biurze też można mieć narkozę azotową
5. Guma z czaszką do maski. Mam na nią ochotę, ale póki co do kupienia
6. Podręczny zestaw narzędzi na takie okazje, kiedy wielka skrzynka nie jest potrzebna.
To pojedyncze sztuki (dostępne od ręki), ale można wszystkiego domówić !
biżuteria i nie tylkoKrzysztof Szalast - 02-12-2012, 13:58 Temat postu:
Rozumiem, ze zamowienia wysylac do Ciebie?
Jeslim moge sobie pozwolic na sugestie - fajniej by sie to ogladalo gdyby wszystkie zdjecia byly dobrze poobracane np. to:
https://picasaweb.google.com/114096180875243425075/2Grudnia2012#5817287838931157714gienas - 02-12-2012, 14:36 Temat postu:
I skoro na Polski terenie to dobrze byłoby w tymże języku. Daria Boruta - 02-12-2012, 15:38 Temat postu:
Tak, do mnie Ja ogarniam sprzedaż.
Wiem, że byłoby wygodniej, ale nie pracuję teraz na "swoim" komputerze, ale na lapku i nie bardzo ogarniam tutaj obsługę programów graficznych Daria Boruta - 02-12-2012, 20:25 Temat postu:
Sprzedałam:
breloczki- z mureną i płaszczką
neoprenową opaskę Hard Core
bransoletkę z żółwiami, kolczyki do kompletu i wisiorek z żółwiem
Reszta dalej dostępna ZielonySmok - 02-12-2012, 20:52 Temat postu:
Fajne drobiazgi. Daria Boruta - 02-12-2012, 22:14 Temat postu:
Bardzo Jestem strasznym gadżeciarzem, uwielbiam takie drobiazgi.
Ja mam kolczyki- żółwie i teraz skusiłam się na jeden z wisiorków. Mój mąż dostał kilka miesięcy temu w prezencie logbook z piratami
Sprzedana jest też opaska neoprenowa Deep Down:) Nabywcy gratulujemy Daria Boruta - 03-12-2012, 09:42 Temat postu:
Z listy znikają też dwa logbooki- z piratami i divers world.
Z biżuterii znika bransoletka i kolczyki z żółwiami oraz wisiorek z żółwiem Daria Boruta - 04-12-2012, 08:10 Temat postu:
Aloha wszystkim !
Aktualizuję stan posiadanych gadżetów, bo wczoraj miałam małą dostawę
ZNIKNĘŁY:
logbook divers world
logbook piraci
logbook z ośmiortnicą
opaska neoprenowa hard core
opaska neoprenowa Deep Down
wisiorek z żółwiem
Niektórych rzeczy mam po 2 do maksymalnie 4 sztuk Bardzo proszę pisać na pw, odpowiadam na większość pytań!
Pojawiła się też niezła gratka. Wisiorek- z racji wyglądu powiedziałabym, że bardzo męski, ze strzałką jaskiniową. Zdjęcie już w galerii- moim zdaniem cudo!
Mam tylko jedną sztukę! Wojtek A. Filip - 04-12-2012, 21:31 Temat postu: