Forum Dive Trek Group

Sprzedam - GO PRO

JARKO - 27-01-2013, 16:43
Temat postu: GO PRO
Witam
Info w linku

Na forum nie zamieszczamy linków do allegro - załaduj zdjęcia i pełną ofertę, jeżeli chcesz używać tej części forum.
Wojtek

Na forum bez licytacji oddam za 600 lub zamienie na automat apeks stejdżowy lub stejdża
Pozdrawiam Jarek
Jarek Andrzejewski - 27-01-2013, 19:07
Temat postu:
Kamerka nie-HD (czy chociaż obsługuje karty SDHC?) i bez płaskiego portu (a jest?) za 600zł? Nie wiem, czy Ci się uda za tyle sprzedać.
No i robienie z forum "alledrogo bis" nie jest mile widziane chyba nigdzie...
JARKO - 27-01-2013, 19:25
Temat postu:
KAMERA GOPRO HERO WIDE
(EGZEMPLARZ POWYSTAWOWY )
W SKŁAD ZESTAWU WCHODZĄ:
KAMERA GO PRO HERO WIDE, WODOSZCZELNA OBUDOWA, OPASKA DO MOCOWANIA KAMERY NA GŁOWIE LUB KASKU ORAZ DWA SAMOPRZYLEPNE UCHWYTY MONTAŻOWE Z SUPERMOCNĄ TAŚMĄ 3M.
OGROMNĄ ZALETĄ TEGO MODELU JEST ZASILANIE BATERIAMI AAA, DZIĘKI CZEMU NIE ZASKOCZY CIĘ ROZŁADOWANA BATERIA.
SPRZEDAWANY PRZEDMIOT JEST EGLEMPLARZEM POCHODZĄCYM Z EKSPOZYCJI. POSIADA JEDNO MAŁE USZKODZENIE JEDNEGO Z ELEMENTÓW MONTAŻOWYCH. ( STĄD NISKA CENA WYWOŁAWCZA ). KAMERA I OBUDOWA SA W 100% SPRAWNE.
USZKODZENIE MA NIEWIELKI WPŁYW NA FUNKCJONOWANIE UCHWYTÓW, A CENA Z PEWNOŚCIĄ JE REKOMPENSUJE.

Najchetniej na stejdża alu 11L, jak bedzie legalka i czystosc tlenowa to dodatkowy plus
Jacek Majek - 27-01-2013, 19:43
Temat postu:
wlasciwie nie mam prawa glosu w tym temacie, ale nie wierze w to co czytam

ale jako ze za te hmm powiedzmy 200zl moze jeszcze bym ja kupil to zapytam wprost

JARKO napisał/a:
Najchetniej na stejdża alu 11L, jak bedzie legalka i czystosc tlenowa to dodatkowy plus

Rozumiem ze ten dodatkowy "PLUS" = Doplata z Twojej strony ??
pawelk282 - 27-01-2013, 20:47
Temat postu:
Za 600 czyli 200$ to mozna kupic Hero3 white edition !!!!!!!!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz