Forum Dive Trek Group

Sprzedam - Sprzedam suchara Northern Diver Cortex IX, rozmiar L

Paweł Boruta - 09-04-2013, 13:25
Temat postu: Sprzedam suchara Northern Diver Cortex IX, rozmiar L
Cześć,

Sprzedam mojego suchara Northern Diver Cortex IX - wykonałem w nim około 70 nurkowań. Materiał - cordura, rozmiar L. Stan bardzo dobry, nie licząc drobnych śladów użytkowania.

- 2 tygodnie temu w serwisie 330 bar wkleiłem nową kryzę lateksową (bardzo estetyczne klejenie, jak fabryczne. Stara kryza neoprenowa pozostała jako ocieplacz (podciekała).
- Wymieniony kiepski oryginalny zawór upustowy na niskiego Apeksa
- zamek cały czas smarowany i zadbany

Suchar po teście szczelności w firmie 330 bar, potwierdzonym osobiście na Koparkach w wodzie +4 stopnie Smile. Niestety po tak szczegółowym przygotowaniu do sezonu okazało się, że mam problem z kręceniem zaworami w twinie.

Mam 181 cm wzrostu i wagę 88 kg, wydaje mi się, że będzie idealny dla osoby o normalnej budowie i wzroście trochę mniej niż 180 cm i wadze około 80 kg. Dla mnie był w sam raz w Egipcie, gdy zakładałem go na samą bieliznę.

Nówka w sklepie w PL 4300 zł, u mnie skromne 1999 zł.

Zdjęcie spod wody:

A tu Kung-fu panda w całej okazałości. Niestety suchar w zimę się skurczył... Nie sięgam do zaworów.

Zdjęcie fabryczne:

Pozdrawiam, Paweł
Adam Jaworski - 09-04-2013, 14:31
Temat postu:
No rzeczywiście, przez zimę trochę się ten skafander skurczył. Nie emanuje z Ciebie taki poziom szczęścia, jak z tego tlenionego modela na zdjęciu - pewnie miał na stole skromniej przez święta Evil or Very Mad
Paweł Boruta - 09-04-2013, 14:36
Temat postu:
Adam, zapomniałem dopisać, że skafander jest NADMUCHANY, a zawór zakręcony. Nie jestem aż tak gruby Wink. W każdym razie tak się pocieszam.
Paweł Boruta - 10-04-2013, 15:30
Temat postu:
Dodam tylko, że cena do negocjacji. Jeśli ktoś ma propozycję niech pisze śmiało Smile.
Paweł Boruta - 14-05-2013, 18:52
Temat postu:
Jeszcze lepsza cena. Niżej już chyba nie zejdę, bo sprzęt jest naprawdę w dobrej kondycji.

Wywoławcza 1499 zł:

Pozdrawiam, Paweł

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz