Sprzedam - Ocieplacz santi bz 400 męski S Daria Boruta - 13-04-2013, 11:33 Temat postu: Ocieplacz santi bz 400 męski S
Dojrzałam do tej decyzji i zamierzam rozstać się z dotychczasowym ocieplaczem na rzecz innego. Serce krwawi, bo łączyło nas wiele wspaniałych wspólnych nurkowań, ale słowo się rzekło i już nowszy model czeka u drzwi.
Jest to standardowa męska S-ka Santi, model bz400, a więc ciepły, doskonały na nasze zimne, mroczne wody, bowiem rozgrzewa ciało i duszę w najtrudniejszych chwilach. Będzie dobry na niewysokiego i raczej szczupłego faceta - dokładne wymiary są na stronie santi
Uprany, w stanie dobry plus/ bardzo dobry (lekko przykurzony, mogę wytrzepać). Popełniłam w nim ok 30 nurkowań - nie więcej.
Dorzucę czekoladę z orzechami lub domowej roboty babeczki, które wysłane do Korei mogą zostać uznane za prowokację wojenną
Cena - jak tu wycenić wspólne chwile, nurkowania w zimnych wodach Bałtyku i na posępnych wrakach, w czarnych odmętach Hańczy...? Na 500zł. Można negocjować, wybrzydzać, wyolbrzymiać i umówić na przymiarkę.