Forum Dive Trek Group

Sprzedam - Sprzedam lub zamienię Suchy CORTEX i zestaw do singla AGIR

junior230 - 21-04-2013, 20:58
Temat postu: Sprzedam lub zamienię Suchy CORTEX i zestaw do singla AGIR
Witam mam do sprzedania mój worek do singla. Sprzedaję ponieważ przesiadłem się na twina i zbieram na suchy Wink. Do worka dokładam kompletną nową płytę stalową 2,2kg, uprząż (klamra urzywana reszta nowa ), adapter nowy, kompletem klamer stalowych do butli (trzy sztuki dwie na adapter, trzecia do balastu trumującego używane) i jako gratis dwa karabinki tłokowe dwustronne 90mm(A4 nowe). Jeśli ktoś lubi uprzęże typu komfort to dorzucę dodatkowe D-ringi piersiowe ze stoperami i oczywiście wąż tecline proflex 56cm w zestawie.

Szczegóły:
1.Worek AGIR-BROKK blackbird 36lbs 16kg- worek ma na koncie dokładnie 44 nurkowania z czego 14 w wodzie morskiej i nie ma na nim praktycznie żadnych śladów użytkowania. Jedyna oznaka to lekko przygięte remizki, ponieważ zawsze mocno skręcam zestaw z adapterem.
2. Płyta z uprzężą i adapterem to moja produkcja detale widać na zdjęciu, stal 304L polerowana elektrochemicznie z frezowanymi wszystkimi krawędziami co gwarantuje barak możliwości rozcięcia taśmy czy worka. Profil płyty wzorowany na „H” bez podgięć na dole.

Suchy skafander NDiver CORTEX trzyletni w zeszłym roku nie nurkowany przebieg ok 35 nurkowań stan 5+. Rozmiar męskie L rozmiar, stan powłoki i klejeń idealny, zamek stan bardzo dobry, manszety i kryza grube nie wytarte nie przycinane. Posiada duża kieszeń cargo na boku a nie z przodu uda co jest rzadkością w tym modelu. Ja mam stopę 26,5cm i w dwóch parach skarpet (cienka i gruba wełniana jest idealnie). Oznaki zużycia zmechacenie docieplenia kryzy szyjnej, wytarte oznaczenie rozmiaru buta Wink W komplecie skafander, torba, wąż inflatora i kaptur rozm50 nie oryginalny. Jeśli chodzi o rozmiar to producent podaje, że jest on przeznaczony dla osoby o wzroście 183cm ale to tylko taki żarcik ja mam 180cm i używam ocieplacza 490 i skafander jest za mały mam problem z sięganiem do zaworów i ciągnę mnie nogawki oceniam, że przy tak grubym ocieplaczu będzie ok. przy 177cm ale w zasadzie powiem tak trzeba zmierzyć !!!
Cena za skafander 1600zł z przesyłką po mojej stronie i oczywiście cena do lekkiej negocjacji.
Cena za zestaw singlowy 1100zł z przesyłką po mojej stronie też do lekkiej negocjacji.

Całość chętnie wymienię na trylaminat w dobrym stanie nie wymagający wkładu, który będzie w moim rozmiarze. ( Wchodzi w grę nawet lekka dopłata z mojej strony)

W razie pytań proszę pisać lub dzwonić pozdrawiam Adam Korpała

Tel. 606 25 92 85 adam_korpala@wp.pl

junior230 - 02-05-2013, 12:57
Temat postu:
skafander 1400
singiel 1000
Pozdrawiam
junior230 - 21-05-2013, 21:55
Temat postu:
Odświeżając temat:
Skafander cena 1200zł – Możliwe sprawdzenie skafandra w santi jeśli będzie cokolwiek nie tak pokrywam koszty naprawy. Jeśli wszystko jest ok. test szczelności po Twojej stronie.
Skrzydło cena 900zł

Pozdrawiam Adam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz