Wojtek Maciejewski napisał/a: |
Mieszkam w trójmieście i marzy mi się taki pakiet.
Podjeżdża pod mój dom taksówka lub busik, zawozi mnie do portu, płynę fajną, dużą łodzią z kiblami i prysznicami. Dostaję jeść i pić. Robię 2 nurki. Zostaję odwieziony. I tak przez 5 dni dowolnie przeze mnie wybranych. Całość za 175 Euro |
offshore napisał/a: |
Za 850 zeta mozesz sie wybrac na Lawice na 2 dni nurkowania..... |
ale do Darłówka i z powrotem muszę dojechać sam. To kolejne 200 zł na benzynkę. |
Całość za 175 Euro Ale w naszym pięknym kraju to pozostanie marzeniem... |
Porównywanie pakietu z Zakrzówka z takim z Egiptu jest bez sensu. |
W Krakowie nikt nie jedzie po delikwenta, nie daje mu jeść i pić, nie przechowa sprzętu przez noc, nigdzie z nim nie płynie łodzią itp. Tylko chce skasować 320 zł za ponurkowanie, czyli w sumie za przyjemność |
W Egipcie też wolałbym nurkować bez DM ale nie można. |
W PL pewnie nie ma zainteresowania.... cholera wie. Nikt nie próbował latem robić takiego czegoś. Może faktycznie kalkulacja kosztów spowodowałaby, że nie byłoby klientów. |
Porównywanie pakietu z Zakrzówka z takim z Egiptu jest bez sensu.
W Krakowie nikt nie jedzie po delikwenta, nie daje mu jeść i pić, nie przechowa sprzętu przez noc, nigdzie z nim nie płynie łodzią itp. Tylko chce skasować 320 zł za ponurkowanie, czyli w sumie za przyjemność W Egipcie też wolałbym nurkować bez DM ale nie można. W PL pewnie nie ma zainteresowania.... cholera wie. Nikt nie próbował latem robić takiego czegoś. Może faktycznie kalkulacja kosztów spowodowałaby, że nie byłoby klientów. |
Widzę, że za 820 zł, czyli ok 200 Euro.
Wprawdzie więcej posiłków, ale do Darłówka i z powrotem muszę dojechać sam. To kolejne 200 zł na benzynkę. Czyli ponad 1000 zł za 4 nurki. 250 zł za jednego nurka. |
Laski leca na taki bajer..... |
flacha z ziomalami po nurkowaniu |
nocleg na morzu, |
Tomasz Łach napisał/a: |
Koszt 320 zlotych
w cenie wejscie na Zakrzowek, balas, butle z powietrzem Zainteresowanie mizerne... |
W Krakowie nikt nie jedzie po delikwenta, nie daje mu jeść i pić, nie przechowa sprzętu przez noc, nigdzie z nim nie płynie łodzią itp. Tylko chce skasować 320 zł za ponurkowanie, czyli w sumie za przyjemność
W Egipcie też wolałbym nurkować bez DM ale nie można. |