Nie zrozumieliśmy się.
Mi chodziło o to, że rejestracja na forum jest obecnie bardzo trudna, a osoba zarejestrowana ma duuuuużo większe szanse na trafienie na info o BUR poprzez choćby "zobacz posty nieprzeczytane" gdy ktoś w temacie o BUR coś napisze. No bo inaczej w jaki sposób? Jeśli ktoś nigdy nie słyszał o BUR? Wylogowałem się. I wpisywałem w google różne hasła związane z nurkowaniem na Bałtyku. Jakoś na to forum nie trafiłem. Na info o BUR (nie wpisując BUR) też nie.
Ale być może się mylę i faktycznie gadam od rzeczy. Stary już jestem
Anonymous - 04-08-2013, 23:57
Temat postu:
od siebie powiem tak - jeżeli wstępną "selekcję" robi się na południu naszego kraju, a drugi etap - na północy, a dodatkowo jest to skierowane do "masowego" odbiorcy, to z mojego punktu widzenia nie może to się udać.
Ja siedzę i nurkuję na północy. Na Koparkach byłam raz i - mimo, że wyjazd fajny, akwen fajny itp., itd. - nie będę się telepać przez całą Polskę, żeby weekendowo zanurkować pod Krakowem. Często, w sezonie w zasadzie co weekend, rozmawiam z nurkami z głębi kraju - i ci z kolei na Bałtyku nurkują raz, może dwa razy w roku. Tak, jak ja nie widzę opcji wpadnięcia na weekend na Koparki, tak im nie kalkuluje się wpaść wyłącznie na weekend do Gdyni czy Jastarni.
No niestety - z mojego punktu widzenia oba etapy BUR geograficznie skierowane są do innego kręgu odbiorcy. Gdyby oba etapy umiejscowione byłyby w podobnej lokalizacji, byłaby szansa na większy udział w drugim etapie. Tyle ode mnie - osoby życzliwej dla projektu.
Dagmara Beger - 05-08-2013, 14:09
Temat postu:
Wątek BUR śledzę od momentu, gdy znalazłam to forum. I od poczatku wiedziałam, że chcę w tym uczestniczyć. Ale też muszę nabrać trochę doświadczenia, bo OWD zrobiłam ledwo rok temu.
Mam nadzieję, że inicjatywa przetrwa chwilowy kryzys kadrowy...
Pozdrawiam,
Dagmara
Tomek Tatar - 08-08-2013, 09:40
Temat postu:
Dopisuję się:
1. bpiotrek
2. Adam Jaworski
3. Tomek Tatar
Serdecznie pozdrawiam.
bpiotrek - 18-08-2013, 21:30
Temat postu:
W związku z tym, że już muszę planować przyszły weekend, a szanse na BUR są minimalne to wypisuję się z terminu sierpniowego.
Sebastian Popek - 22-08-2013, 13:25
Temat postu:
Hi
W związku z tym, ze być może ta forma kontaktu lub komunikacji zawodzi, zdecydowałem, że najlepiej będzie jeśli WSZYSTKIE osoby zainteresowane BUR'em będą kontaktować się ze mną bezpośrednio. Ja ze swojej strony będę koordynował terminy, spotkania, warsztaty ect. Będzie to chyba najrozsądniejsze. W ten sposób możemy zebrac grupy zarówno na warszaty podstawowe, bałtyckie czy na normalne działania.
Także zapraszam do kontaktu bezpiśrednio ze mną na adres: sebastian@divespot.pl lub popeks@balticwrecks.com.
Wszystkie zainteresowane osoby będa otrzymywac regularnie inforamcję o tym co planujemy, co robimy , gdzie i kiedy.
Jeśli macie dodatkowe pytania, uwagi, propozycje piszcie smiało.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz