Michał Bińkowski napisał/a: |
Jeśli tak, to u kogo? itd. |
Michał Bińkowski napisał/a: |
Zaleca się łączenie programu IANTD Advanced EANx (Nitrox) Diver z programem IANTD Advanced Recreational Trimix Diver. |
Maciek Orłowski napisał/a: |
nie daj się skasować za 2 kursy |
Cytat: |
Zapytaj instruktora, co więcej będzie na kursie łączonym ADV EANx + ARTMX w porównaniu do samego ARTMX ? Moim zdaniem absolutnie NIC |
Maciek Orłowski napisał/a: |
Nieważna jest semantyka, po prostu nie daj się skasować za 2 kursy
Zapytaj instruktora, co więcej będzie na kursie łączonym ADV EANx + ARTMX w porównaniu do samego ARTMX ? Moim zdaniem absolutnie NIC |
Maciek napisał/a: |
Jeżeli będzie więcej nurkowań; |
Kod: |
Abramik napisał/a: |
Wlasnie sprawdzilem logbook'a: Chyba wlasnie dlatego wybralem combo bo bylo wiecej nurkowan. Ja mialem ich 7 w ciagu 5 dni. Jesli robilbym tylko ARTMx bylo by chyba 4. |
Sebastian Popek napisał/a: |
W sumie ? |
Cytat: |
Pytanie czy będzie więcej nurkowań na programie obejmującym dwa kursy w porównaniu do programu obejmującego tylko jeden kurs. MSC |
hubert68 napisał/a: |
. Zarówno zakres uprawnień, jak i uprawnienia |
Marcin Tracz napisał/a: |
Z tego co przeżyłem na własnej skórze, to jeden ze znajomych blenderów powiedział mi, że zrobi mi gaz jaki chcę, bo i tak nie ponosi za mnie odpowiedzialności. Jego nie interesuje dla kogo robi gaz. CZy zgodnie z przepisami- tego nie wiem. |
robert9 napisał/a: |
a glebokosciach rzedu 30 - 40 metrow |
jak dla mnie uzywanie trymixu do nurkowan rekreacyjnych czy tez technicznych na glebokosciach rzedu 30 - 40 metrow |
conajmniej nieekologiczne.szkoda helu.uwazam ze jesli na tych glebokosciach ktos ma problem z oddychaniem (bo gesto) lub z narkoza to raczej powinien rozejrzec sie za innym hobby (np. szachy) |
hubert68 napisał/a: |
. Zarówno zakres uprawnień, jak i uprawnienia |