Forum Dive Trek Group

Sprzedam - automaty APEKS Sidemount SET zestaw

Darek DYNAR - 30-12-2013, 12:47
Temat postu: automaty APEKS Sidemount SET zestaw
do sprzedanie zestaw automatów do konfiguracji sidemount, fabryczna propozycja firmy Apeks, w skład zestawu wchodzą :
1. 2 x I stopień Apeks DST ( obrotowa głowica) z dodatkowym , piątym portem
2. 2 x II stopień , Apeks XTX 50
3. 2 x przewody LP , jeden 70 cm, drugi 210 cm
4. 2 x przewody Inflacyjne, krótkie do 5 portu
5. 2 x przewody HP ( 25 cm)
6. 2 x mano Apeks z metalowym, ochronnym kołnierzem

Automaty mają 1,5 roku i za sobą około 150 nurkowań . Dokładnie 6 miesięcy temu, po rocznej "służbie" przeszedł pełen serwis. Normalne ślady użytkowania.

Cena takiego zestawu to około 4 tysiące złotych.
Mój odsprzedam za 2,5 tys zł.

Dla zainteresowanych wyślę fotki na prv

Więcej informacji: dariusz@sidemountdiving.pl lub 505 501 501
Darek DYNAR - 07-01-2014, 01:42
Temat postu:
W rozliczeniu przyjmę jeden lub dwa ( komplet) I stopień Apeks Tec3 , lub zamienię pierwsze stopnie
Darek DYNAR - 17-01-2014, 16:41
Temat postu:
Dodam, że bardzo chętnie przyjmę w rozliczeniu jeden automat, I stopień Apeks TEC3 lub zamienię na taki zestaw Apeks TEC3 salut
Robert Langowski - 17-01-2014, 21:30
Temat postu:
Odwrót od sidemounta?Hurra, nie zostanę sam. Very Happy
Darek DYNAR - 18-01-2014, 07:29
Temat postu:
nic bardziej mylnego Very Happy Very Happy
"uchachałem" się do łez Mr. Green Mr. Green
potrzebny mi po prostu do rebreathera, konkretnie do diluentu pierwszy stopień ( nie do końca przekonuje mnie listwa, a wyjście 4 portów idealnie mi pasuje do konfiguracji) Ponieważ w szkółce mam trochę zestawów SM Apeksa to wyzbywam się jednego kosztem zanabycia następnego, bądź zamiany...tak podpowiada rozsądek Rolling Eyes
Natomiast skoro poruszyłeś temat wrzucania "czegoś" ciężkiego na plecy, równoważnego z ciężarem twina, a takie są w większości reby to nie jestem z tego akurat zadowolony . Confused Jak by tylko było sprawdzone na rynku rozwiązanie sidemount rebreather bez namysły bym z niego skorzystał, ale takowe jest w fazie mocno pionierskiej Wink Zatem ku woli informacji bez nadinterpretacji, są nurkowania gdzie dedykowany jest sidemount, tam się sprawdza i tam będę z niego zdecydowanie korzystał, są nurkowania gdzie dedykowany jest reb i tam z niego będę korzystał oraz zapewne są nurkowania gdzie dedykowany jest twin, tam sie sprawdza się i Ja raczej zdecydowanie nie zamierzam skorzystać Razz Razz Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz