bardzo prawdziwe.
Trzymajcie się...
Norbert Stanisławski - 17-06-2014, 00:35
Temat postu:
Chłopaki bardzo mi przykro wasz tata był świetnym facetem bardzo pozytywnie nastawiony do życia był z was bardzo dumny, miał coś w swoim charakter że zawsze parl do przodu Miałem okazję zarazem zaszczyt poznać waszego tatę, będzie nam wszystkim bardzo brakować kolegi, super faceta jak i na nurka którego wszyscy patrzylismy z podziwem.
Wyrazy głębokiego współczucia dla całej rodziny, chłopaki wraz z mamą trzymajcie się ciepło.
Grzegorz_k - 17-06-2014, 08:10
Temat postu:
Szczere wyrazy współczucia.
Trzymajcie się.
Łukasz Błażejewicz - 17-06-2014, 11:23
Temat postu:
Kuba też przeżyłem nagłą stratę taty w młodym wieku. Wiem, że w takim przypadku targają Tobą przeróżne myśli. Jedno co Ci mogę powiedzieć to trzymaj się i pamiętaj, że Twój tato zawsze chciał dla Ciebie jak najlepiej, dlatego nigdy się nie poddawaj, a pamięć o ojcu będzie dodawać Ci sił i mobilizacji do działania.
Mocno współczuję.
Trzymaj się
Artur Galiński - 17-06-2014, 14:41
Temat postu:
Takiej straty nic nie zrekompensuje, żadne słowa otuchy i pocieszenia nie pomogą. Myślę że w takiej sytuacji jedyne co można sobie próbować wytłumaczyć to, to że za każdym razem gdy wejdziecie do wody będzie przy Was przy każdym oddechu i machnięciu płetwą. Wyrazy głębokiego współczucia Panowie i trzymajcie się.
syn_biskupa - 18-06-2014, 00:02
Temat postu: R.I.P
Wyrazy współczucia.
Łatwiej jest uwierzyć ze tak miało być.
Bądźcie silni!
syn_biskupa - 18-06-2014, 00:02
Temat postu: R.I.P
R.I.P
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz