Dorota i Wojtek napisał/a: |
...a jak wyschnie, to się skleja czy nie?
Wojtek |
Dorota i Wojtek napisał/a: |
Tomek sztywne okładki mają ostro zakończone rogi - robią całkiem zgrabne dziury . Jeżeli to nie kłopot - przypal je jakimś mieczem świetlnym...
Pozdr, Wojtek |
Te_Pe napisał/a: |
[...]PS. do posiadaczy moich okładek: (testowane na szybko)
wymagane: papier ścierny ( o mnie to 100) płaska powierzchnia instrukcja: papier kładziemy na stole, okładkę bierzemy w ręce i kolistym ruchem szlifujemy ostrą krawędź. zajmie to ok. minuty... |
crowley napisał/a: |
i mamy okrągłe okładki za ta samą cenę co nieokrągłe |
Nul napisał/a: |
A fakt, też troszkę przetestowałam karteczki... I...
Scenariusz sesji zdjęciowej w stylu "Ania z lewej na górze, ktoś tam z prawej na dole, a ktoś jeszcze w WC..." - nie zmył się w trakcie sesji czyli zadziałało Aktorzy czy raczej modele też zadziałali No może niekoniecznie dzięki wkładowi, ale tak przy okazji TePe, dużo Ci jeszcze zostało? Jeszcze kiedyś się zgłoszę... N. |
Beeker napisał/a: |
Mogą być w limitowanej wersji |
Wojtek napisał/a: |
hm... limitowane |
Beeker napisał/a: | ||
szło mnie raczej o limitowaną wersję przezroczystotwardookładkową, ale powziąłem informację, że niedostępną ona jest już |
Beeker napisał/a: |
limitowaną wersję przezroczystotwardookładkową, |
qbapuch napisał/a: |
Czy zostało Ci jeszcze kilka sztuk ??
Chciałbym 6 |
Wojtek napisał/a: |
Tomek warto dodać jeszcze jedną sztywną okładkę z przodu - tak jak w H. Daje ona możliwość pisania na lewej stronie kartek - jeżeli jej nie ma, to piszę się kiepsko - podkładką są ołówki załadowane do głównej okładki.
Mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli ? Wojtek |
Te_Pe napisał/a: |
cieńszą czy taką jak okładki? |