Cytat: |
Witam wszystkich
Milo mi poinformowac wszystkich ,ze wraz z Firma Salvo oraz Agir postanowilismy powolac do zycia grupe SASdiving Grupa ta, zajmowala się będzie wspolna promocja produktow firm SANTI, AGIR oraz SALVO na rynkach Europejskich Wobec tego z dniem 01 wrzesnia 2008 jako firma Santi zyskujemy status przedstawiciela firm Salvo oraz Agir na rynku Polska, Niemcy , Benelux oraz Austria W ciagu nastepnych dni przeslemy do wszystkich naszych dilerow cennik wyrobow SASdiving , oraz pare szczgolow nt udogodnien we wspolpracy Z dniem 01 wrzesienia likwidujemy nasz sklep internetowy i jednoczesnie konczymy sprzedaz detaliczna naszych wyrobow Od tego dnia produkty Santi oraz calej grupy SASdiving będą dostepne tylko po przez naszych dilerow Niebawem nastepne szczegoly -) Pozdrawiam Tomek Stachura |
Wojtek napisał/a: |
z dniem 01 wrzesnia 2008 jako firma Santi zyskujemy status przedstawiciela firm Salvo oraz Agir |
Wojtek napisał/a: |
likwidujemy nasz sklep internetowy i jednoczesnie konczymy sprzedaz detaliczna naszych wyrobow |
I jaki wplyw bedzie mial ten zabieg na ceny? |
WolfEeel napisał/a: |
zreszta widac to po cenach u dystrybutora na Ameryke Polnocna www.santiusa.com |
kulas napisał/a: |
Zastanawialem sie jakies rok temu czy niekupic Santi niebylo zadnego dilera w Kanadzie wiec wybralem Bare Trilam HD Tech Dry owiele tanszy u nas z porownaniem z Santi US a na przymiarke i poprawki do Polski troche daleko Smile (z kieszeniami i szelkami zmiescilem sie w $ 1500 po podatku)
Ciekawe ile ich sprzedali w US bo ceny troche wysokie jak na malo znana tutaj firme na tym kontynencie. |
O cenie skafandrow lepiej nie wspominac. Za podobna kase kupisz DUI |
O cenie skafandrow lepiej nie wspominac. Za podobna kase kupisz DUI |
kapusta napisał/a: |
ale Santi jest suchy, a DUI - Dry Until Immersion...
bardzo kocham mojego Duia, ale sucho to w nim się zrobiło od czasu, kiedy wysłałam go do przeserwisowania do Santi (serwis Duia jakoś sobie z przeciekaniem nie poradził) pozdrawiam, kapusta |
?? Widzac mialas pecha. Moj jest suchy i zaden z moich zanjomych nurkujacy w DUI nie ma tez problemow. Za tio o cieknacych wyrobach firmy SANTi bylo dos juz sporo napisane na FN, ale moze sie cos zmenilo na leprze. |
WolfEeel napisał/a: | ||
?? Widzac mialas pecha. Moj jest suchy i zaden z moich zanjomych nurkujacy w DUI nie ma tez problemow. Za tio o cieknacych wyrobach firmy SANTi bylo dos juz sporo napisane na FN, ale moze sie cos zmenilo na leprze. |
no popatrz, to mamy zupełnie inne doświadczenia |
no popatrz, to mamy zupełnie inne doświadczenia - ja nie znam nikogo, komu Dui by nie ciekł (choć oczywiście nie twierdzą, że znam wszystkich użytkowników Duia), |
Bogen napisał/a: |
Każdy ma własne doświadczenia. SANTI nie jest doskonałe. Każdy z nas indywidualnie podejmuje decyzje o wyborze danego SS- zwłaszcza jak producentem jest dobry znajomy... |
do zaangażowania się w tę dyskusję skłaniła mnie nie sympatia do Tomka Stachury, ale tekst "za taką cenę to można Dui kupić", który sugeruje, że Santi i Dui to dwa różne segmenty jakościowe (na niekorzyść Santi) - a tak po prostu nie jest
|
Łysy napisał/a: |
Ja mam tylko nadzieje że serwis Santi w Polsce bedzie dalej taki dobry, zazwyczaj firmy gdy się rozrastają, łączą zaczynaja zapominac o kliencie. Powstają jakieś dziwne infolinie 0800 |