Wojtek Filip napisał/a: |
Może się ktoś pokusić o porównanie z Fox'em?
...albo podzielić się własnymi uwagami? |
...albo podzielić się własnymi uwagami? |
TOMA52 napisał/a: |
Dobrze działa z bankami:
- Pekao24 |
ElBacio napisał/a: |
ale Pekao - nie |
Spiridion napisał/a: |
Google Chrome 4.0.249.7 |
czy przeglądarka ta ma jakiś dodatek w stylu Adblock Plus w FireFox |
Czyżby groził mi Mac ? Pozdrawiam, Wojtek |
Czyżby groził mi Mac |
robertg napisał/a: | ||
Mac jest ladny, ale jak ktos jest przyzwyczajony do windowsa to niestety sie nie sprawdza. |
Adam Frajtak napisał/a: |
Mak jest niezwykle delikatny |
Adam pytanie mam takie - jak widzisz Mac'a w terenie? Znam kilka osób obchodzących się z tym komputerem niewiele gorzej niż ja ze swoim i nie narzekają? Może być tak, że znowu masz pecha jak z uwatekiem ? ... i każdy inny Mac nie przejmuje się okolicą i działa zawsze? |
Ograniczeniem jest też dla mnie wielkość - nie jestem pewien, ale chyba nie ma modeli z matrycą ~12" ? |
Wojtek jeżeli bliskie ci są rozwiązania całościowe to Mac jest w sam raz dla ciebie Kupujesz kompa otwierasz pudełko włączasz i już na dodatek wszystko działa |
Google Chrome ma ciekawy dodatek dla osób mających kłopoty z angielskimi |
Kod: |
javascript:var%20t=((window.getSelection&&window.getSelection())||(document.get
Selection&&document.getSelection())||(document.selection&&document.selection.createRan ge&&d ocument.selection.createRange().text));var%20e=(document.charset||document.character Set);if(t!=''){location.href='http://translate.google.com/translate_t? text='+t+'&hl=pl&langpair=auto|pl&tbb=1&ie='+e;}else{location.href='http://translate.goo gle.com/translate? u='+escape(location.href)+'&hl=pl&langpair=auto|pl&tbb=1&ie='+e;}; |
Plotek napisał/a: |
Nie chce mi się przestawiać na nowy program, bo w starym mam całą historię stron i haseł. |
TomS napisał/a: |
Z łatwością i szybko wszystko zaimportujesz z Ffx podczas instalacji lub po. |
PrzybylakMarcin napisał/a: |
Bez względu na to jaką mamy przeglądarkę i z jakiego języka chcemy tłumaczyć wystarczy dodać sobie do ulubionych ten link |
Jeśli przetrwa tydzień to pewnie zostawię odinstalowując Ffxa. |
Ten wątek ma na przykład absurdalną szerokość, daleko poza najszersze zdjęcie... |
Poprawiony. |
Brakuje mi możliwości definiowania zapisów w historii (np. żeby nic nie zapisywał). |
Super (dla netbooka) jest wykorzystanie najwyższego paska na zakładki i aktywny pasek stanu (się chowa jak nie ma nic do powiedzenia) |
Zakładki pięknie się synchronizują z kontem Xmarks. |
robertg napisał/a: |
chrome po instalacji ladnie zaimportowal sobie zakladki z FF ale znow - zapisanych hasel nie dal rady przeniesc |
otwarcie adresu w zakładce "incognito" |
część haseł wymagała tylko potwierdzenia żeby je zapisać, a części nie było wcale. |
Szybką wersją pełnego ekranu |
dobrowolny i automatyczny eksport haseł należałoby uznać za błąd przeglądarki |
Na dłuższą metę za dużo klikania ale problem do załatwienia wyświetleniem i wyczyszczeniem historii po pracy. |
czy można jakoś zwiększyć ilość okienek stron popularnych |
klikasz prawym na dowolny skrót strony i "otwierasz jako incognito" i tam pracujesz na dowolnej ilości stron (to jakby równolegle pracująca przeglądarka). Potem zamykasz część "tajną" i po wszystkim. |
Pytanie mam takie: czy można |
Plotek napisał/a: |
Czy można w GoogleChrom zainstalować/uzyskać podgląd wydruku? |