Są conajmniej dwa działające: Wodołazy (CMAS) oraz Bobry (LOK)
Łukasz Błażejewicz - 23-10-2006, 22:08
Temat postu:
a jak sie z nimi skontaktować????
lechj - 23-10-2006, 22:42
Temat postu:
Wodołazy zajrzyj TUTAJ
Bobry Szczeciński Klub Płetwonurków Bobry
SZCZECIN, ul. Przestrzenna 13
tel. 61-28-48
i jeszcze Klub Płetwonurków Mors
SZCZECIN, ul. Hutnicza 1
Ale polecam korzystanie z wyjazdów SGFN
Dorota i Wojtek - 24-10-2006, 07:18
Temat postu:
Hej!
Nieśmiało chcę zaproponować podglądanie danych z forumowej BIBLIOTEKI - jeżeli nie znajdziecie tam niczego co może być Wam pomocne, a sami posiadacie ciekawe dane - podeślijcie proszę namiary na znane Wam kluby do Agu - Kierowniczki Biblioteki - kolejna osoba szukająca będzie miała ułatwioną sprawę - dzięki.
Powodzenia w poszukiwaniach .
ordych - 27-02-2007, 10:01
Temat postu:
No cóż, jeśmy w podobnej sytuacji z Żoną - kurs w zeszłym roku, potem zaraz nurkowanie w Chorwacji, a teraz w lutym Egipt. Na miejscu się już trochę rozglądałem i najbadziej przypadł mi do gustu Delfinus na Wojska. Jest to sklep i centrum nurkowe oferujące kursy i wyjazdy. Ujęło nas podejście Właścieciela + cotygodniowe spotkania na WDS-ie i wypady (zwłaszcza te zagraniczne mają bardzo konkurencyjne ceny). Fajnie mieć kontakt z nurkowaniem nie tylko "od święta". Fakt, że sprzęt oprócz butli to mamy już własny, no ale to już kwestia trochę bezpieczeństwa, trochę higieny. W każdym razie tam chyba zaczniemy się udzielać, choć przyznam, że bardziej interesowałby nas klub oparty na CMAS-ie. Co do kupna to używanego sprzętu to nam się udało kupić jacket w sklepie na Monte Cassino w bardzo dobrym stanie i w dobrej cenie, a drugi na Allegro.
Jakbyś znalazł jakiś fajny klub to daj znać.
kn_dlugi - 27-02-2007, 22:08
Temat postu:
A fajny instruktor się się może przyda?
Łukasz Błażejewicz - 27-02-2007, 23:43
Temat postu:
a przyda przyda
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz