Też o nim myślę.
Wojtek A. Filip - 30-07-2012, 21:17
Temat postu:
Dobry wieczór.
Stałych kontrahentów zapraszam do zacierania rąk.
Zaś odbiorców detalicznych do zwrócenia uwagi na nowe możliwości.
Właśnie zakończyły się testy nowego zestawu oświetleniowego dedykowanego do małych kamer takich jak GoPRO.
System roboczo nazwany "PRO" przygotowywany jest dla odbiorców szukających lepszego doświetlenia, a co za tym idzie poprawy jakości filmów nagrywanych np. przez GoPRO (ilość światła ma tutaj znaczenie krytyczne).
Zestaw jest większy od poprzedniego za sprawą dłuższych ramion pozwalających na silniejsze doświetlenie szerszego planu. Silniejsze, ale mniejsze fizycznie głowice świecące mają zasilanie zewnętrzne, przez co nie wpływają na stabilność zestawu.
Zestaw nadaje się w zasadzie do współpracy z każdą kamerą - choć budowany był w oparciu o kamerki nieduże takie jak GoPRO.
Jego cena w Polsce już niebawem.
Zainteresowanych zapraszam do kontaktu.
Wojtek
Wojtek A. Filip - 08-09-2012, 13:12
Temat postu:
Hej.
Jakoś źle wyliczyłem i mam na stanie jedną nadmiarową latarkę 4TEC z nowym Li-Ion 6Ah aku i poprawionym wyłącznikiem - jeżeli ktoś sobie życzy, zapraszam na PW
Dane latarki: klik
Przy okazji.
L4M podniosło ceny zestawów oświetleniowych do GoPRO - obecnie w detalu zestaw kosztuje 1230zł.
Rabaty dla odbiorców hurtowych, instruktorów używających GoPro w pracy cały czas działają.
Pozdrawiam,
Wojtek
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz