Padłem. Na prawdę? Nigdy o czymś takim nie słyszałem.
Ale to nie znaczy że tego nie ma.
Wczoraj słyszałem w radio , że jest gdzieś forum dla osób mających dostęp do informacji niejawnych. Agenci, doradcy w kancelariach rządowych etc. Setki użytkowników. Ale to już nie na temat.
Pozdrawiam.
Marcin Słaboń - 05-05-2014, 10:07
Temat postu:
Jako osoba całkowicie nowa na forum i dopiero stawiająca pierwsze kroki w nurkowaniu poczułem się nieco zaskoczony prośbą o rejestrację "z imienia i nazwiska". Jednak po krótkim przemyśleniu, tudziez wizycie na innych forach nurkowych, można powiedzieć ze jest to dobry sposób na ograniczanie różnych wojenek, często wśród ludzi znających się i lubiących w realu, a w internecie toczących swoje spory na poziomie rynsztoku, tyle że pod pseudonimami.
Co do obaw o "nieanonimową" krytykę ze strony braci nurkowej? Cóż, jakoś musze to przeżyć... pewnie się zdarzy bo wiedzę dopiero zdobywam i niektóre pytania z mojej strony mogą się wydawać doświadczonym całkiem niepoważne...
Jeśli chodzi o pracodawcę, to właśnie wszystko zależy od miejsca i stanowiska pracy. Mój wymaga ode mnie bym przychodził do pracy w miarę punktualny i w miarę trzeźwy, reszta moich "aktywności" go nie interesuje. Ot, uroki bycia "fizycznym"
Monika Tomaszewska - 24-06-2014, 14:09
Temat postu:
I ja też jestem świeżo zarejestrowana (i bardzo świeżo nurkująca), ale prośba o zarejestrowanie pod własnym imieniem mnie nie zaskoczyła. Może dlatego, że przeglądałam wcześniej otwartą część forum i widziałam te nazwiska i twarze w awatarach?
I prawdę mówiąc, myślę że pomysł jest świetny. Co do "głupich pytań", to zgadzam się z Tomkiem - każde pytanie jest dobre (powtarzanie jest sensem uczenia ), a brak Anonimów ogranicza ilość farmazonów w odpowiedziach i innych aspołecznych internetowych zachowań.
A a propos pracodawcy - nie wyobrażam sobie, co na forum nurkowym mogłoby przeszkadzać szefowi. No, chyba że ktoś by się zamierzał pochwalić fajnym nuraniem w ciągu tygodnia, w którym wziął urlop zdrowotny, albo nowym rebriderem po wyjęczeniu podwyżki "bo dziecko". Ale to nie jest problem anonimowości forum.
sskijop - 07-07-2017, 07:44
Temat postu:
Dobra alternatywa.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz