Adam Jaworski napisał/a: |
Czekoladą również będziesz częstował, czy każdy jako wpisowe przywozi kubek własnej? |
Wojtek Filip napisał/a: |
/.../24 listopada na Demo Night w klubie Buddy? |
Hej.
(...) Jeżeli ktoś się wybiera - dajcie znać. Do zobaczenia, Wojtek |
Dagmara Beger napisał/a: |
Wybieram się razem z synem. |
W ostatniej chwili dotarła do mnie niewielka przesyłka, a w niej modele V2 ICE (prawy i lewy) |
Mateusz Nowaczyk napisał/a: |
ŁADUJ FOTY !!!!! |
no i uległem |
Miałem...
ale dont bołt jorself - z Szydercą nawet ten gość, który 2x przeczytał cały internet nie wygra |
Natomiast niejaki Szyderca przycisnął mnie i wymusił, że modele pierwszy raz pokażę na Demo Night - no i uległem Embarassed . |
Daniel Łanczkowski napisał/a: |
Wojtku, czy teraz w takim razie możesz załączyć kilka fot V2 ICE |
szyderca napisał/a: |
przedstawia obiekt pożadania (patrz na Wojtka ręce ) |
Wojtek Filip napisał/a: | ||
|
Wojtek Filip napisał/a: | ||
|
a zmontowałbyś jakoś mega prowizorycznie te automaty na twinie |
Zwłaszcza, że po spotkaniu chodzą słuchy, że żeby być "koszernym" to będzie trzeba ze sobą wozić po cztery takie automaty (i chyba również duplikować twiny ) - ileż to jeszcze rzeczy jest do odkręcenia... |
jak patrzę na fotkę Twojego twina |
99% osób założyło skafandry z pasem balastowym i uprzężą zapiętą na obciągnięty w dół teleskop |
Rozumiem, że kiedy podam tak ustawiony automat w sposób kontrolowany i prawidłowo (czyli m.in. wyjmując go na wydechu i ustnikiem w dół), to nie ma problemu, bo się nie wzbudzi. |
Co natomiast dzieje się w sytuacji, w której taki automat ktoś mi nagle wyszarpnie, żeby się pilnie poczęstować? Czy będzie mu podawał dalej na siłę po włożeniu do ust czy też podawanie powietrza jest kontrolowane i po zakończeniu wdechu sprawa wraca do normy? No bo zakładam, że tak wyszarpnięty automat między ustami dawcy a biorcy będzie bulgotał na freeflow? |
Sprawa opiera się o procedurę i raczej nieistniejące "niebezpieczeństwo' przypadkowego nurka w okolicy chcącego się utopić i czyhającego na jakiegoś dawcę. |
przypadkowymi prawie obcymi partnerami nie nurkujemy? |
/.../ albo wyrzuty sumienia do końca życia/.../ |