Paweł Seweryniuk napisał/a: |
Wydaje mi się że to nie nurek, obok leżał Xeo
|
Jakby zabrał 2 digitale to wiadomo- nurek techniczny |
martin napisał/a: |
Podanie do sadu za wizerunek rowna sie przyznaniem do winy. |
piotrkw napisał/a: |
Tu sprawa jest jasna , na filmie zarejestrowane jest jak kradnie i nie ma żadnych wątpliwości . |
piotrkw napisał/a: |
Nie do końca |
Cytat: |
Logika adwokatow: Tym filmem pomowiono moj wizerunek, ale to nie bylem ja.
|
crowley napisał/a: |
Dopóki osoba nie jest skazana prawomocnym wyrokiem to jest niewinna... |
Adam wiem że po tym jak napisałem że uważam iż nurkowanie na 70 metrów na powietrzu to nie najlepszy pomysł stałem się twoim największym wrogiem - ale wyluzuj chłopie bo troszkę przesadzasz.
|
The_PiotREX napisał/a: |
Spokojnie Paweł, myślę że Adam prezentuje nam jakiej argumentacji moglibyśmy się po złodzieju spodziewać - to nie jest atak personalny na Ciebie. |
Adam Frajtak napisał/a: |
Historia prawdziwa: Pracownik systematycznie okradał firmę, po kilka tysięcy co parę dni. Fałszowała raporty kasowe. Któregoś dnia wyszła afera brakowało 290 000 zł
W sądzie pracownica przyznała że być może jakichś pieniędzy brakuje ale ona tego nie wie bo się nie zna na tej robocie. Skarżyła się że pracodawca nie zapewnił jej specjalistycznego szkolenia na stanowisku które objęła. Miała pretensje że ona jest tak niedoszkolona że nawet nie była w stanie ocenić że się nie zna na tym co robi. Efekt był taki że pracownica otrzymała odszkodowanie za stres kilkuletniej pracy w niekomfortowych dla niej warunkach pracując na stanowisku przekraczającym jej kompetencje. Sąd nakazał dodatkowo zmienić świadectwo pracy i wypłacić odszkodowanie w postaci 3 miesięcznej odprawy. |
Cytat: |
Słyszałem o różnych cudach ale ten przebija wszystko. |