zdziebelek napisał/a: |
Wystarczy powiedzieć, że jest się nurkiem, można powołać się na nurka Bartka ze Szczecina wtedy ceny będą takie jak podane. |
Paweł Seweryniuk napisał/a: |
ja zrozumiałem że 100m za ta kwotę ? |
Konrad Dubiel napisał/a: | ||
Tak dobra cena, że aż zwątpiłem... To ja bym wziął te 800m białej 2mm. |
ja zrozumiałem że 100m za ta kwotę ?
zdziebełek ty ogarnij zakupy dla okręgu Szczecina, ja zajmę się zamówieniami dla wawy. zrobimy tak- proszę o wpisywanie i na co jest chętny, jak zbierze się lista, powiedzmy do końca przyszłego tygodnia (do 27 pażdz) i 28 wyśle zamówienie- dostawa może przyjść do mnie . w połowie tygodnia sprawdzę dostępność u producenta (Diveproject ul Kutnowska 21a) i i odbiór osobisty albo mogę wysłać kurierem (mnie kurier kosztuje chyba 15zł za przesyłkę- nie tanio ale taka mam umowę ) a więc 1. Paweł Seweryniuk 1x zielona x 1x pomaranczowa 2. Dynar (już się nie wymigasz i będziesz musiał wpaść do nas) 2x biała 1x pomarańczowa 3 4 5 |
Cytat: |
1. Paweł Seweryniuk 1x zielona x 1x pomaranczowa
2. Darek Dynar (już się nie wymigasz i będziesz musiał wpaść do nas) 2x biała 1x pomarańczowa 3. Konrad Dubiel: 800m biała 2mm 4. Bolo: 1 x pomaranczowa, 2x biala 5. Adam Jaworski: 3x biała, 1x pomarańczowa, 1x zielona 6. Wojtek Filip 800m 2mm biała (w jednym kawałku) 7. crowley 400m 2mm biała(plus wysyłka do 3m Cool ) |
Wojtek Filip napisał/a: |
Słabo jakoś... wychodzi trochę ponad 3,5km .
Jarek dziękuję za posprzątanie zamówień . |
Adam Jaworski napisał/a: |
Darek, dobrze Ci się kojarzę A Wojtka jakoś z W-wą nie kojarzysz? Na poprzedniej stronie był jeszcze na liście... |
Yawox, Sebastian Budek - białą 2 czy 3mm ? |
że ją źle przez nieuwagę gdzieś w ostrym miejscu na wraku założę, albo za mocno pociągnę i potem będę w ciemnym miejscu w czarnej dupie... |
oni jakieś kołowrotki Halcyona z gołą poręczówką, bo się nie boją ryzyka, a ja co - w gumie?!? |
Lukciu napisał/a: | ||
Widzisz Adam, aby używać gumek trzeba mieć inny sprzęt. Ich w pewnym miejscu jest kolokwialnie mówiąc za wąski -> w razie 'W' gdy trzeba się szybko zwijać gumka nie przejdzie i jest kolejny problem. |
Lista Pawła Seweryniuk,
Dla klientów z Mazowsza, odbiór W Warszawie w CN Dive Project : ... 7. TePe 100m Biała 2mm odbiór W-Wa ( po 11 listopada będę w Warszawie przez tydzień...) |