Pewnie "Dwoje oczu". Pozdrów oczka odw mnie.
svenka - 09-12-2012, 03:00
Temat postu:
Witam
To i ja napiszę coś dla zainteresowanych, lot z Amsterdamu do Cancun z przesiadką w Madrycie liniami AIR EUROPA polecam serdecznie, wszystko zgrane jak trzeba, w Madrycie zero kłopotów z przesiadką.
Tak przy okazji dziś ja, Ola i Robert zakończyliśmy kurs INTO TO CAVE z wynikiem pozytywnym.
Pozdrawiam Svenka
hubert68 - 09-12-2012, 15:33
Temat postu:
Gratulacje!
svenka - 10-12-2012, 03:32
Temat postu:
Dzięki Hubert, w przyszłym roku Full cave trzeba przyznać, że jaskinie urywają dupe
Tomek Kalbarczyk - 10-12-2012, 23:51
Temat postu:
Pozdrowiłem od Was Dos Ojos. Będę pozdrawiał dalej.
Ponieważ morze tu dupy nie urywa, zamieniliśmy 2 ostatnie morskie nury na cenote Dreamgate. To jest jakaś bardzo mało znana cenota, więc nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam. Tomek.
Robert Gruca - 11-12-2012, 19:59
Temat postu:
Update odnosnie przesiadki w USA - lecielismy z Londynu przez Miami do Cancun w tą i spowrotem. W jedna strone w MIA mielismy 2h, w druga 3h na przesiadke (immigration, odbior i nadanie bagazy, security) i musze powiedziec ze amerykanie potrafia zrobic tak zeby to sie udalo. Majac 2h na przesiadke przy wyjsciu z samolotu dostalismy pomaranczowe papierki, ktore przesuwaly nas automatycznie na poczatek kazdej kolejki wlacznie z wstawieniem nas do immigration dla obywateli USA zeby bylo szybciej. Majac 2h na przesiadke zdazylismy jeszcze skonsumowac amerykanskiego hamburgera z amerykanskimi frytkami i amerykanska cola
Przemek Trześniowski - 24-12-2012, 23:17
Temat postu:
Dzięki za info - dobrze wiedzieć! Aż ciężko uwierzyć, że tam coś się mogło zmienić
Ja na zimę mam już kupione bilety w obie strony przez Paryż, z powrotem nawet tak specjalnie żeby raczej nie zdążyć na przesiadkę - niech Franca stawia nocleg
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz