Wojtek napisał/a: |
Dziękuję |
martin napisał/a: |
znalazlo sie pare chetnych |
BTW: dwie zlaczki czekaja jeszcze na potencjalnych chetnych - kto pierwszy ten lepszy |
Cytat: |
Czy jeszcze czekają ? |
gdyby zebrac |
Sonny napisał/a: |
jeśli zamówienie będzie robione jakoś na czasie |
A możesz powiedzieć ile wychodzi na głowę za jedną sztukę wraz z przesyłką? |
No właśnie, bo zaczynam liczyć czy przy obecnym kursie € gra jest w ogóle warta świeczki... |
Teddy napisał/a: |
Mogę zająć się logistyką, mam trochę czasu. |
Super... czy mogę w takim razie prosić o PW z suma jaka mam przelać ? |
Poslijcie mi maila (martin (a) bonczkowitz (.) eu) z iloscia oraz adresem gdzie wyslac.
Dokladna cene podam przed zamowiem. |
Dobrą stroną jest fakt, że końcówka od "gumki" jest dobra. |
Czy mogę prosić o potwierdzenie lub sprostowanie doświadczonego użytkownika?? |
Gdy nie zakrecisz P-V, zalejesz skafander. |
Cerberiusz napisał/a: |
zaworek jednokierunkowy, który jest na wężu. |
Bogen napisał/a: |
Jak daleko sięgam pamięcią zawór mam zawsze odkręcony i nie przypominam sobie abym po nurkowaniu bez " podłączenia " zalał ss. |
chodzi mi o tą podłączaną do cewnika w większej niż ostatnio sprowadzałeś średnicy? |
więc poproszę o dwie końcówki |
koncowki od strony kondoma kosztuja 9 PLN/sztuke. |
o ile nie potrzebujesz z zaworkiem zwrotnym |
Wezmę te dwa kawałki z zaworem |
w paczce jest pietnascie
koncowki od strony kondoma kosztuja 9 PLN/sztuke. |
a czy dwie dla mnie by sie znalazly? |
Mysle ze Wojtek sie podzieli |
Nie ma problemu. |
Jeżeli dostanę całą paczkę... |
Niestety nie dostaniesz |
rozumiem, że za przesyłkę płacimy dwa razy |
Moje szczęście do przesyłek... |
Moje szczęście do przesyłek... |
że za przesyłkę płacimy dwa razy |
...Jak bedziesz promowal szybkozlaczki na forum i kursach, to szybciutko zbierze sie nastepne zamowienie na szybkozlaczki. A wtedy domowi sie woreczek tych szerszych kocowek i bedzie "po ptokach". |
Kod: |
1 Jerzyk 2 2
2 majrobbi 1 2 3 Dzinks 1 2 4 Marzyciel 1 2 5 radekm 2 2 6 Iwiki 0 2 7 Przemo_C 1 2 8 tomaszg 1 2 9 Eston 2 2 10 boozy 0 2 11 Grzyb 2 2 12 Wojtek 2 4 13 Ricardo 1 1 14 Hubert68 2 2 15 ElBacio 2 2 16 Klaudiusz 2 2 17 adam_k 4 4 18 KiTek 0 2 |
boozy napisał/a: |
Dla mnie tez sie zgadza. Tylko jak próbuję wysłać maila na adres który podałeś to wraca mail, że jakiś błąd jest. |
Brakuje mi jeszcze siedmiu adresow - prosze o doslanie. Numer konta podesle mailem jutro. |
Brakuje mi jeszcze siedmiu adresow - prosze o doslanie |
Martin podeślij listę osób, które powinny dosłać adresy inaczej każdy zaczynie nerwowo przeglądać korespondencję wysłaną Wink. |
4 Marzyciel |
majrobbi napisał/a: |
Prześlij mi jeszcze Martin proszę, na jakie konto i ile kaski mam przelać, bo z przesyłką taka informacja do mnie nie dotarła... |
Poinformował mnie, że skontaktuje sie z Tobą. |
KiTek napisał/a: |
Może ktoś mi puści sztukę od strony zaworu? Jakieś zaćmienie miałem jak zamawiałem |
kristof79 napisał/a: |
co od jakiej strony |
sytiop napisał/a: |
1. krzy - 3 szt. od strony zaworu i 3 szt. od strony cewnika
2. Cyborg - 1 szt. od strony zaworu i 2 szt. od strony cewnika 3. Plotek - 3 komplety 4. TomS - 3 od zaworu i 4 od cewnika 5. sytiop - 1 od zaworu 1 od cewnika 6.Adam_k- 2 od zaworu 2 od cewnika Razem: 13 szt. od strony zaworu, 15 szt. od strony cewnika |
TomS napisał/a: |
co się szybciej zużywa? |
TomS napisał/a: |
co się szybciej zużywa? |
ujacek napisał/a: |
Witam,
dopisuję się do listy: 1. krzy --------- 3 od zaworu i 3 od cewnika 2. Cyborg ----- 1 od zaworu i 2 od cewnika 3. Plotek ------ 3 od zaworu i 3 od cewnika 4. TomS ------- 1 od zaworu i 3 od cewnika 5. sytiop ------- 1 od zaworu i 1 od cewnika 6. Adam_k ---- 4 od zaworu i 5 od cewnika 7. kristof79 --- 2 od zaworu i 2 od cewnika 8. KiTek ------- 1 od zaworu i 2 od cewnika 9. ujacek------- 0 od zaworu i 4 od cewnika razem 16 od zaworu i 25 od cewnika Pozdrawiam |
kristof79 napisał/a: |
w irlandii nie ma |
maja tam cewniki ale ponoc 80 euro za karton |
Gdyby jeszcze ktos potrzebowal - mam troche rezerwy. |
sytiop napisał/a: |
Powiększę zamówienie |
Gdyby ktos jeszcze chcial domowic, mam pare wiecej w zapasie. |
ElBacio napisał/a: |
Może tamta była jakaś felerna? |
Tomek Tatar napisał/a: |
Nie chcę być przesadnym marudą, ale czy potwierdzeń i podziękowań nie lepiej by wysyłać na priv? |
svenka napisał/a: |
Martin masz może te szybkozłączki ? Jestem zainteresowany zakupem takowej ?
Pozdrawiam Svenka |
hubert68 napisał/a: |
Razem: 13 od strony zaworu i 31 od strony cewnika. |
Wysłany: 20-10-2012, 08:09
No to zamkniete. Pozostalo 7 od strony cewnika - jak by ktos sie jeszcze zdecydsowal |
AT = @ |
Brakuje mi adresow:
Wojtek Gdybym mogl prosic o szybki kontakt, chcial bym zamknac sprawe. |
Brakuje mi adresow:
Hubert68 Wojtek Pks Dariusz Filipiak Sebastian Popek DarekL Mateusz Nowaczyk Jakub Osuch P. Kardasz Gdybym mogl prosic o szybki kontakt, chcial bym zamknac sprawe. |
Wszystko jest popakowane, bedzie jutro nadane, od srody powinny zaczac dochodzic. |
bastekpred napisał/a: |
Cześć Martin. Może by tak znów zorganizować zakupy zbiorowe? Byłbym chętny na szybkozłączkę . |
Mozna. Zrobmy liste. |
Ceny (niestety) po minimalnym "update" - suchar ~35PLN, wacek ~15PLN -> komplet ~50PLN (przy 45 kompletach bedzie ciut taniej), przesylka ~6 PLN. |
nisurw napisał/a: |
1. Darek Zaremba - 2 komplety + 2 od strony cewnika
2. Mateusz Nowaczyk - 4 od strony cewnika 3. Andrzej Skotnicki - 1 komplet + 2 szt. od strony cewnika 4. Maciek Jarząbek - 2 szt od strony cewnika 5. Jacek Marek -2 komplety + 8 szt od strony cewnika 6. Szymon Klause - 1 komplet + 2 szt. od strony cewnika 7. Sebastian Prędki - 2 komplety + 3 szt. od strony cewnika 8. Hubert Urbańczyk 2 komplety + 2 od strony cewnika. 9. Marcin Klimczuk - 2 komplety + 2 od strony cewnika 10. Andrzej Chydziński - 1 komplet 11. Konrad Dubiel - 2 komplety 12. Łukasz Kuschnik 2 komplety 13. Grzegorz Bajor - 2 komplety 14. Paniczko Sławomir - 2 szt od strony cewnika 15. Bogusław Rzepka - 1 komplet + 2 szt od strony cewnika 16. Paweł Włodarczak - 2 komplety 17. bpiotrek - 1 komplet 18. Marcel Falkiewicz - 2 komplety + ewentualnie 2 od strony cewnika jeśli dostępne 19. Wojtek Kaliciński - 2 komplety 20. Michał Rachwalski - 2 komplety + 2 od strony cewnika 21. Marek Sitarski - 1 komplet + 2 od strony cewnika 22. Wojciech Rusin - 1komplet + 1 od strony cewnika |
Postaram sie jutro wyslac namiary na konto |
Konrad Dubiel napisał/a: |
Bóg zapłać Smile |
Zamiast "bog zaplac" wolal bym jednak polskie zlotowki. |
Wysłany: 20-03-2014, 08:48 |
Nie planuje, ale jak bedzie wystarczajaco chetnych, to pomoge. |
Maciej Bulkowski napisał/a: |
Tu maja niezla oferte |
EDIT: zadzwonie w poniedzialek do importera, wyglada na to ze zmienily sie mocno ceny (+100...150%) i moze cala akcja jest nieoplacalna. |
Jarek Andrzejewski napisał/a: |
https://allegro.pl/listing?string=vicma%20szybkoz%C5%82%C4%85czka - pomogłem? |
bpiotrek napisał/a: |
. Nie wiem czy paliwowe też to mają. |
Sławomir Kuich napisał/a: |
Nie wyrzucacie tego plastiku ze środka by zwiększyć przepływ (zarazem nie ma blokady)? |
Tomasz Wciórka napisał/a: |
ja usuwam blokadę wiertarką od strony cewnika |
Ja zamawialem Coldera (CPC). |
martin napisał/a: | ||
Kupujesz zle zlaczki - sa tez dostepne bez blokady przeplywu. |
Sprawdz jeszcze ostatni numer produktu - to jest srednica zlaczy. Ja zamawialem w obu wypadkach "6". |