Power997 napisał/a: |
Ze strony Richarda Lundgrena. |
kulas napisał/a: | ||
Mogl bys podac dokladnie skad ? Chodzi o to ze mozna by bylo zrobic fajne koszulki a trzeba by bylo zapytac sie o zgode i prawa autorskie. |
Te_Pe napisał/a: |
zrób nurka rec i tech w wektorze i będziesz miał gotowe... |
kretu napisał/a: |
Chyba stąd http://www.oceanictech.se/ds/dsinfo.asp |
Richard Lundgren napisał/a: |
Sure you can use it for what ever you want, just bare in mind that Oceanic tech nor me have made it. |
borosail napisał/a: |
Czy zatem ktoś pofatyguje się i do pliku "human" dorysuje część dive w wektorze?? |
Cytat: |
Prześlij do mnie swoją grafikę w formacie cdr. jpg. bmp. |
borosail napisał/a: |
Czy zatem ktoś pofatyguje się i do pliku "human" dorysuje część dive w wektorze??
Trzeba by dodatkowo dorobić dirowi kawałek lewej dłoni... chyba... Jeśli już znajdzie sie chętny, to załączcie tu plik i każdy będzie sobie mógł skorzystać z usług wspomianej na allegro firmy. |
Te_Pe napisał/a: |
jeśli ktoś ma lepszego nurka rec |
Beeker napisał/a: | ||
nie mam pod ręką, ale taki "scubaprowski" czy "oceanprowski" pływający w pionie z wielgachnym nożem na łydce, wiszącą konsolą i gestem kciuka uniesionego do góry, co go czasem na klapę auta naklejają byłby właściwy ... |
Tomek Tatar napisał/a: |
Z tego co wyczytałem na tej aukcji, to nie jest wymagana grafika wektorowa |
TomS napisał/a: |
Dajcie znać jak zrobicie z tym coś fajnego |
Baner na stronach CMAS, PADI, SSI, SDI i innych |
Wersję obecną można umieścić na samym dole koszulki okalając biodra nosicielki/a. Mając powyższy "brakujący element" można wykorzystać motyw np. 2-3 razy (lub 4 dla nurków "XXL"). |
Wojtek napisał/a: |
hm...
a może taką animację zrobić w nagłówku forum... |
zbigniewb19 napisał/a: |
A jakby tą grafikę ustawic pionowo, pionowy nadruk na T- SHIRT |