Forum Dive Trek Group

Wyjazdy nurkowe - Białe k. Gostynina

Anonymous - 20-04-2009, 19:01
Temat postu: Białe k. Gostynina
Wybieramy się z Hubertem w najbliższy weekend. Będzie ktoś jeszcze? Zrobimy grilla, pomachamy latarkami... Chyba, ze będzie padało. Wtedy tylko zrobimy grilla.
Syrenka_013 - 20-04-2009, 19:58
Temat postu:
no... ja sie nie wybieram, ale oprocz Twojej kuchni staje sie fanka Twojego poczucia humoru... 8)
Anonymous - 21-04-2009, 04:10
Temat postu:
Syrenka_013 napisał/a:
no... ja sie nie wybieram

Mr. Green
Przez Jacka(właściciel bazy): jecek@shark.net.pl załatwiam noclegi. Chyba, że masz już coś fajnego?
Kacper - 21-04-2009, 05:13
Temat postu:
Planuję....ale w kolejny weekend więc jeśli nie macie jakichś majówkowych dalekich wyjazdów to chętnie.
borosail - 21-04-2009, 08:56
Temat postu:
Jacekplacek!

w okolicy jakieś 5 min samochodem od wspomnianego jeziorka i bazy jest agroturystyka pod dębami...
a tu masz telefon: 661 868 250.

owocnego machania.

PS. nie wiem czy wiesz ale nie musisz brać grilla... na miejscu są murowane... weż tylko węgiel i rozpałkę UT
Sebastian Mroczkowski - 21-04-2009, 09:58
Temat postu:
po drugiej stronie jeziorka (od Gorzewa zdaje się) jest fajne lokum z opcją jazdy konno - polecam jak prócz podwodniactwa chcecie jakies aktywności wykonywać Wink To daje jakieś 7min do CS.
Anonymous - 21-04-2009, 10:24
Temat postu:
styx napisał/a:
z opcją jazdy konno

Taki wstrząśnięty..., po nurku?
hubert68 - 21-04-2009, 19:25
Temat postu:
Przypominam, że Jacek jest najlepszym kucharzem wśród nurków.... albo najlepszym nurkiem wśród kucharzy, dokładnie nie pamiętam Laughing
Ma być z tego co wiem jeszcze RadekM i Kangur. Nikt się nie skusi?
AniaK - 21-04-2009, 19:43
Temat postu:
hubert68 napisał/a:
Przypominam, że Jacek jest najlepszym kucharzem wśród nurków.... albo najlepszym nurkiem wśród kucharzy, dokładnie nie pamiętam Laughing
Ma być z tego co wiem jeszcze RadekM i Kangur. Nikt się nie skusi?

powiem Wam, że naprawdę nieźle kusicie Wink
gdyby nie chora krtań to bym się zapisała. tak czy owak dajcie znac w jakich godzinach bedziecie, rozumiem, ze sobota i nocleg na niedziele, czyli niedziela od rana tak?

pozdrawiam,
A.
hubert68 - 21-04-2009, 20:20
Temat postu:
Napewno cała sobota i niedziela tak do 14, może 15.... Tylko uwaga to zlot tajnego zakonu Very Happy pod wodą obowiązują stroje organizacyjne alien
ElBacio - 21-04-2009, 20:55
Temat postu:
hubert68 napisał/a:
Napewno cała sobota i niedziela tak do 14, może 15

Jak mi katar puści, to chyba Was nawiedzę nad Białym w sobotę...
Bez krawata wpuszczacie? Wink

El Bacio
hubert68 - 21-04-2009, 21:02
Temat postu:
ElBacio napisał/a:
Bez krawata wpuszczacie?

Krawaty oraz wszelkie inne wiszące i niepodpięte elementy obowiązkowo ucinamy Laughing oczywiście nie dotyczy tych głęboko schowanych, jak np. szelki... Rolling Eyes
maciek_nurr - 21-04-2009, 21:25
Temat postu:
Kurcze, może wezmę klamoty i przyjadę w sobotę po zajęciach na PŁ Smile bo taka ekipa w jednym miejscu oznacza jedno - dobrą zabawę! Mogę być koło 14... poczekacie na mnie z wejściem do jeziorka?

Pozdrawiam!
Maciek
hubert68 - 21-04-2009, 21:48
Temat postu:
maciek_nurr napisał/a:
Mogę być koło 14... poczekacie na mnie z wejściem do jeziorka?

Z drugim i trzecim pewnie tak... A może z trzecim i czwartym???
maciek_nurr - 21-04-2009, 22:47
Temat postu:
Wszystko jedno z którym Smile Czyli widzimy się w sobotę na Białym Smile

Pozdrawiam!
Maciek
Anonymous - 22-04-2009, 05:52
Temat postu:
Jak pierwszy raz wpakowali mnie do drugiej wachty, pomyślałem: "ale wtopa..., pewnie wyjdzie, że na zawsze..." No i znowu, podkusiło mnie z bigosem i gulaszem... Postaram się coś wymyśleć, tak, żeby Syrenka żałowała tego "nie" co go w poście nie zauważyłem Razz Very Happy
Tomek Płociński - 22-04-2009, 08:31
Temat postu:
Negocjuję żoną, i jak uda mi sie ją obłaskawić to przyjadę w niedzielę Smile
Sebastian Mroczkowski - 22-04-2009, 08:31
Temat postu:
A ja tam będę na koniach, ale może podskoczę i na Was popatrzę Wink
Cerberiusz - 22-04-2009, 19:22
Temat postu:
Ja niestety nie dam rady być w weekend (praca), ale jak szczęście dopisze to przekaże w piątek wieczorem jak wygląda sytuacja pod wodą. W każdym razie życzę miłej zabawy.
Anonymous - 22-04-2009, 20:20
Temat postu:
Cerberiusz napisał/a:
W każdym razie życzę miłej zabawy.

Czyli wizura w piątek(w Twojej relacji) będzie 60m w zacienionych miejscach Very Happy
Cerberiusz - 22-04-2009, 20:57
Temat postu:
jacekplacek napisał/a:
Cerberiusz napisał/a:

Czyli wizura w piątek(w Twojej relacji) będzie 60m w zacienionych miejscach Very Happy

I takiej będę wam życzył 8)
AniaK - 23-04-2009, 08:36
Temat postu:
jacekplacek napisał/a:
Cerberiusz napisał/a:

znając Białe to... na powierzchni zapewne i większa będzie Laughing

się zamierzam pojawić w sobotę choć do wody jeszcze nie mogę.

do miłego Smile
A.
Kacper - 23-04-2009, 17:42
Temat postu:
Szanowny kolektywie / prowodyrze całej akcji
Po rozpatrzeniu wszelkich za i przeciw, przedyskutowaniu weekendowych planów z małżonką itd również chciałbym dołączyć do ekipy nurkującej. Tzn tylko w sobotę i tu pytanie o godziny, o której się spotykamy?
Planuję max dwa nurkowania o tematyce krajoznawczo-(s)killsowej celem rozpływania się po kilkumiesięcznej przerwie i ogarnięcia przed kursem adv ean.
Btw pytanie do prowodyra całej akcji (może się takowy wyłoni) jakie plany nurkowe na sobotę?
Anonymous - 23-04-2009, 18:26
Temat postu:
Kacper napisał/a:
i tu pytanie o godziny, o której się spotykamy?

Ja wybieram się już w piątek wieczorem. Myślę, że godzina 10-00 powinna być ok.
Kacper napisał/a:
jakie plany nurkowe na sobotę?

Cóż... Jakieś fjużyn już zapeklowałem. Jednak kiełbaski itp. warto mieć. Węgiel i rozpałkę też. Jeżeli mogę doradzić wybór kiełbasek, to jest on prosty: pytamy Pani w mięsnym, co poleca na grilla. Jak kupimy dowolną inną, będzie ok.
Kacper napisał/a:
Planuję max dwa nurkowania o tematyce krajoznawczo-(s)killsowej

Ale... o co chodzi? scratch
Kacper - 23-04-2009, 19:30
Temat postu:
jacekplacek napisał/a:
Ale... o co chodzi? scratch

No czy nurkujemy czy jedziemy tylko jeść kiełbaski??
hubert68 - 23-04-2009, 20:02
Temat postu:
Kacper napisał/a:
No czy nurkujemy czy jedziemy tylko jeść kiełbaski??

Jacek napisał machamy latarkami Very Happy chyba, że będzie padać, wtedy tylko grila... Ja niestety moim HID-em mogę machać tylko pod wodą Mr. Green
Anonymous - 23-04-2009, 21:01
Temat postu:
Cytat:
Ja niestety moim HID-em mogę machać tylko pod wodą

To się z moim Azonem potestujemy. Właśnie dostałem najnowszy model Led Mini na jakichś najnowszych diodach: podobno nawet w katalogu producenta ich nie ma scratch Ma to 5st. skupienia. Rewelacji nie oczekuję, ale może się da "pogadać". Na pewno pretekst do nowych fotek w dziale Testy Very Happy
hubert68 - 24-04-2009, 17:44
Temat postu:
Mianowałem właśnie Jacka głównym szefem całego bałaganu Laughing ciekawe co będzie gdy się dowie Twisted Evil

Na poważnie - zbiórka w "Szalonym rekinie" w dobotę 10.00-10.15, w niedzielę 9.00-9.15.
8) Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia.
Cerberiusz - 24-04-2009, 21:38
Temat postu:
Właśnie wróciłem znad Białego i nie mam najlepszych wieści Sad
Wizurka do 15m jakieś 3m, od 15m do 20 jeszcze gorzej 1-max 1,5 metra. Temperatura od 13stC przy powierzchni do 4 st na 14m. Lekki wiaterek i słoneczko.
Anonymous - 24-04-2009, 21:50
Temat postu:
A ja właśnie dotarłem. Wizurka na powierzchni: rewelacja. Tylu gwiazd dawno nie widziałem. Jest jakaś ekipa na rebach. Z samego rana mają wodę odmącić Smile
Cerberiusz - 25-04-2009, 22:44
Temat postu:
Panowie zapodajcie jakąś krótką relację , żebym mógł jeszcze bardziej żałować, że mnie nie było. Sad
AniaK - 25-04-2009, 22:46
Temat postu:
spotkanie podobało się bardzo. rewelacyjnie jest poznać Was w rzeczywistości.

jedzenia zostało na co najmniej jeszcze jedno takie spotkanie Very Happy
babeczki niekwestionowanym przebojem!!!
dzięki wielkie dla Was Wszystkich i do miłego nastepnego razu (tez pod wodą Wink )

udanego nurania w niedzielę Mr. Green

Ania

Cerberiusz, relacja pewnie bedzie po całym weekendzie Very Happy
Cerberiusz - 25-04-2009, 22:48
Temat postu:
Czyli jednak się zdążyłaś wykurować?
maciek_nurr - 25-04-2009, 22:55
Temat postu:
Hej!

Ja też dziękuję świetnej ekipie za miło spędzony czas... pod wodą oraz nad. Oby więcej takich pozytywnych akcji w naszym nurkowym świecie. Fajnie było by zorganizować zlot użytkowników Forum Dive Trek Smile Co do babeczek, tak jak pisała Ania - r e w e l a c j a. Muffins Rulezz Smile Mam nadzieję że następnym razem nasza forumowa Ania K wejdzie z nami do wody Smile

Pozdrawiam wszystkich, a Ci co nie byli niech żałują Wink
Maciek_nurr
AniaK - 25-04-2009, 22:56
Temat postu:
Cerberiusz napisał/a:
Czyli jednak się zdążyłaś wykurować?

wykurować nie. dojechać i pobyć niestety jedynie nad wodą. owszem.
wstępnie umówić na wspólne nuranie również 8)
Cerberiusz - 25-04-2009, 23:33
Temat postu:
maciek_nurr napisał/a:
a Ci co nie byli niech żałują Wink

Oj żałują, żałują ....
AniaK napisał/a:
wykurować nie

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Tomek Płociński - 26-04-2009, 12:32
Temat postu:
maciek_nurr napisał/a:
Fajnie było by zorganizować zlot użytkowników Forum Dive Trek Smile

Maćku poczekaj aż Wojtek zajrzy na forum a wówczas szybko się okaże, że zostałeś głównym organizatorem tego spotkania Twisted Evil

maciek_nurr napisał/a:
a Ci co nie byli niech żałują Wink

Niestety z przyczyn niezależnych tym razem się nie załapałem więc pozostaje mi jedynie żałować Sad
Anonymous - 26-04-2009, 21:28
Temat postu:
Spotkanie było pracowite i owocne(kiełbasiane?). Najpierw podpadłem głównemu doręczycielowi(sam woli o sobie mówić... "donosiciel"): okazało się, że nie lubi panierki... scratch Do tego zgubiłem Huberta, więc podpadka na całej linii. Wprawdzie babeczki(te jadalne też) na chwilę rozchmurzyły Baciowe oblicze, ale coś czuję, że ten i ów i tak się dowie... Trzeba poczekać na Jego fotorelację.
Mi udało się tylko, uwiecznić radość Huberta z odnalezionych butów:

A po tym, jak Go zgubiłem (razem z butami), nie pomogła ani dziura w Białym:

Ani telefon do przyjaciela:

hubert68 - 27-04-2009, 05:59
Temat postu:
jacekplacek napisał/a:
A po tym, jak Go zgubiłem (razem z butami), nie pomogła ani /.../Ani telefon do przyjaciela:

A kto Ci te telofony oswietlał ??? Twisted Evil Mówił, że to będzie test morski potwór kontra azon... a teraz ło.... Twisted Evil
Anonymous - 27-04-2009, 06:08
Temat postu:
hubert68 napisał/a:
a teraz ło....

http://forum-nuras.com/viewtopic.php?p=173574#173574
http://www.forum.divetrek.com.pl/viewtopic.php?p=29135&highlight=#29135
TomS - 27-04-2009, 23:35
Temat postu:
A może jakieś zgrupowanie 3 maja? Podobno ja mam tam być, chętnie podłączę się do... grilla Twisted Evil A i nureczek nie wykluczony Smile
KasiaK - 28-04-2009, 08:36
Temat postu:
a może 9 maja? proszę, proszę... Rolling Eyes
muszę wpaść na jeden dzień nad Białe, co by p-valve opanować przed dłuższym wyjazdem i tak pomyślałam, że miło by było przy okazji się spotkać w większym gronie Smile
hę? co Państwo na to? Wink
ElBacio - 28-04-2009, 14:38
Temat postu:
jacekplacek napisał/a:
Spotkanie było pracowite i owocne(kiełbasiane?). Najpierw podpadłem głównemu doręczycielowi(sam woli o sobie mówić... "donosiciel"): okazało się, że nie lubi panierki... Do tego zgubiłem Huberta, więc podpadka na całej linii. Wprawdzie babeczki(te jadalne też) na chwilę rozchmurzyły Baciowe oblicze, ale coś czuję, że ten i ów i tak się dowie...

Wbrew podejrzeniom wcale nie wysłałem *) Wojtkowi donosu odnośnie zachowania grupy Delta pozostawionej nad wodą bez Nieruchomego Poruszyciela.

Skoro przyznaliście się do panierki na mięsie i zgubienia Huberta, to niewiele mogę dodać Very Happy
Zdjęcia robiła i obrabia Julia - jak ktoś zainteresowany to proszę na PW.

Z mojej strony dziękuję za miłe spotkanie wszystkim obecnym.

El Bacio

*) jeszcze
maciek_nurr - 28-04-2009, 22:20
Temat postu:
Witam,

Bardzo dobry pomysł z tym 9 majem i spotkaniem w większej grupie. Jestem jak najbardziej za !!! Smile

Pozdrawiam!
Maciek
KasiaK - 06-05-2009, 19:02
Temat postu:
no to jak?
bo ja w sobotę nadciągam Smile
(tzn. nadciągam jak tylko YD zechce odesłać mojego ztuningowanego suchego Mr. Green )
hubert68 - 06-05-2009, 20:26
Temat postu:
Ja chyba raczej 16-ego... Trochę blokuje mnie zatoka... I nie jest to niestety Zatoka Gdańska...
agresto - 06-05-2009, 20:34
Temat postu:
KasiaK napisał/a:
a może 9 maja? proszę, proszę... Rolling Eyes
muszę wpaść na jeden dzień nad Białe, co by p-valve opanować

Rzadki sposob zapraszania na nura. Tylko jak juz wpadna, niech nie plywaja za Toba Mr. Green
I pamietaj, pij duzo przed nurem.
KasiaK - 07-05-2009, 20:11
Temat postu:
hubert hehehehehe Smile Smile

agreeeeeeeescik Razz nici z testowania p-valve'a, bo trochę za późno dostanę suchego back (jutro), tak więc będę testowała tylko ogrzewanie, a mianowicie będę sprawdzała jak mi będzie cieplutko Mr. Green

i mam nadzieję, że zadziała, bo za tydzień wyjeżdżam na dosyć konkretne, długie nurki na Bałtyk i nie chciałabym po każdym szczękać zębami, bo 4 dnia to już do wody z wyziębienia nie węjdę Confused
maciek_nurr - 07-05-2009, 22:54
Temat postu:
Hej,

Będę dopiero koło 16 Sad.... Wejdzie ktoś ze mną do wody ??

Pozdrawiam!
Maciek
hubert68 - 14-05-2009, 22:25
Temat postu:
Zbliża się kolejny weekend. Kto z Koleżanek i Kolegów wybiera się na Białe 16-17 maj? O ile wiem Radek i Kangur, mam zamiar i ja. Ktoś jeszcze?

MADRAFi - 06-07-2009, 14:51
Temat postu:
Witam,
11-12 Lipca chcialbym wybrac sie nad Biale, 1 dniowy wypad ale nie mam niestety z kim
Czy jest ktos chetny z Warszawy na wspolny transport i zanurkowanie ?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz