Wojtek napisał/a: |
Korzystając z wrodzonej nieśmiałości Leszka i jeszcze większej Krzycha (Wnorek), z dużą przyjemnością pragnę donieść, że w wyniku morderczego pojedynku 10 ekip z 4 różnych krajów nasz, polski zespół w ww. składzie zajął 1 miejsce w zawodach skuterowych |
Wnorek napisał/a: |
My z Leszkiem w lusterku wstecznym widzieliśmy jakieś cudę. |
Klein napisał/a: |
Od dawna chodzi mi po głowie zorganizowanie takiego weekendu u nas. |
Cuda wymiata Wink. |
Klein napisał/a: | ||
To chyba kierowca na jedynce jechał albo się zepsuła. Na ostatnim wyjeździe pływałem na Cudzie i ścigałem w mini zawodach z prototypowym Silentem i Aquazeppem, który był najszybszym z produkowanych to tej pory skuterów. Ani Silent ani Zepp nie miały szans. Cuda wymiata . Robert |
drugi do pożyczenia |
Trzeba by ustalić to z Krakenem - myślę, że nie będzie kłopotów. |
wiera napisał/a: |
Chyba, że nie ma to większego znaczenia |
Cytat: |
pływam na suexie ADV14 po tuningu |
Forest Gump napisał/a: |
O jakim tuningu tu mowa?
Wymianie pednikow trzy-lopatowych na piecio-lopatowe? |
Paco napisał/a: |
To ja mogę 2 cudy przywieźć Wink |
kn_dlugi napisał/a: |
który skuter ilu nurków na raz może uciągnąć |
-jeżeli ktoś chce wystartować w zawodach -> wkleja listę w swoim poście i dopisuje się Pozdrawiam, Wojtek |
Adam Frajtak napisał/a: |
Może jednak rozważymy inne alternatywne akweny ? ( dlaczego nie Hańcza? Koparki? |
Tomek pisał że ma zakaz wjazdu na Zakrzówek co jak dla mnie jest wadą tego akwenu poza tym są dodatkowe przeciw np ciasnota, droga i rozproszona baza noclegowa, brak kompresorowni przy akwenie.
Może jednak rozważymy inne alternatywne akweny ? ( dlaczego nie Hańcza? Koparki?) |
TomM napisał/a: |
Na kilkunastu/kilkudziesięciu chętnych tylko ja (?) jestem w konflikcie z Curzydłą i byłoby dziwne, gdyby wszyscy mieli sie dopasowywac do mnie. . |
poważnym procentem uczestników ze skuterem w tym konkretnym przypadku ty i twój skuter |
Może jednak rozważymy inne alternatywne akweny ? ( dlaczego nie Hańcza? Koparki?) |
robertg napisał/a: |
praktycznie w 100% spelniaja Koparki |
bardzo łatwym dostępem do wody, bez gwałtownie opadających ścian w miejscu zawodów (czyli dno zaczynające się praktycznie od powierzchni byłoby optymalne) |
nitroks 32 |
-sanitariaty |
nie był przewidywalny nawigacyjnie |
dostępny hotel/inne noclegownie w bezpośredniej odległości od zbiornika |
TomM napisał/a: |
Nie bardzo. |
jacekplacek napisał/a: |
Ze znanych mi akwenów najbliższe warunków Wojtka jest Białe |
Wojtek Filip napisał/a: |
Poniżej zaktualizowana lista skuteraczy:
1. Robert 2. Wojtek 3. Monika 4. Marcin Przybylak 5. Leszek 6. Krzysiek 7. Marek 8. Piotrek vel fazinsk 9. TomM 10. Iwiki 11. Adam Frajtak 12. Borosail 13. Kubag 14. maaciek 15. Gosia 16. Alien Pozdrawiam, Wojtek |