pomorzanka napisał/a: |
na koniec - korzystając z przyzwolenia na prywatę chętnie dowiedziałabym się, czemu bezel jest ruchomy i jakie ma zastosowanie w nawigacji |
loozerka napisał/a: |
iby coś tam wiem, niby te kwadraty i trójkąty pływać potrafię, ale jak to przełożyć na rzeczywiste nawigowanie pod wodą- |
PadreKris napisał/a: |
A może znowu zrobić jakieś spotkanko w parku z nawigacją na hmm..... psią kupę |
Wojtek Filip napisał/a: |
sobotni poranek |
Nadszyszkownik nawigator siódmej kategorii |
która sobota mogłaby wchodzić w grę |
Halszka napisał/a: |
Szkoda, bo już chciałam błysnąć na nurkowaniach wrześniowych |
atakujemy pierwszy termin |
Jeżeli okaże się, że będzie ktoś chętny na drugi |
Yavox napisał/a: |
Wojtku, a mógłbyś tak napisać w kilku słowach |
może bym jeszcze kogoś spróbował namówić |
unikam namawiania kogokolwiek na jakiekolwiek zajęcia z nurkowania |
Czekamy zatem aż Wojtek poda miejsce. |
gorącą czekoladę o 6:19 w sobotę |
Wojtek Filip napisał/a: | ||
Dlatego właśnie zaproponowałem 0623, a 0619 to już pomysł Marcina - on z czekolady najbardziej lubi śledzie, więc się nie przejął tym jakże ważnym szczegółem . Natomiast chytrość spożywacza czekolady w płynie podpowiada mi rozwiązanie następującej treści: Kilka (4-5) tabliczek czekolady 2 litry mleka od zwierza krową zwanego Uczynić proces gotowania, wsadzania, rozpuszczania... Specyfik powstały w termosach umieścić Zabrawszy kubki w gąski albo kaczuszki pomalowane, udać się na spotkanie i przyjemność wszystkim uczynić . Trzeba teraz kogoś, kto to uskuteczni... Busi może złapać krowę - zanim ją zje, ktoś musi ją wydoić (spokojnie mogę się tym zająć). Ilość tabliczek i mleka powinna być wprost proporcjonalna do sumy obwodów pasów spożywaczy. Myślę, że nie trzeba przypominać, że "czekolada na gorąco" z proszku typu Neskłik może spowodować kilkuletnie zaburzenia trymu - nawet nie próbujemy. |
MentoS napisał/a: |
troche Autora poniosło |
Nie wiem tylko co Wojtek powie na zmianę godziny |
Wojtku, ile to mniej więcej potrwa? Plan jest od 9 do ... ? |
Wojtka znam i poznam a Was Koleżanki może po...... żółtych rajstopach |