| pomorzanka napisał/a: |
| na koniec - korzystając z przyzwolenia na prywatę chętnie dowiedziałabym się, czemu bezel jest ruchomy i jakie ma zastosowanie w nawigacji |
| loozerka napisał/a: |
| iby coś tam wiem, niby te kwadraty i trójkąty pływać potrafię, ale jak to przełożyć na rzeczywiste nawigowanie pod wodą- |
.
| PadreKris napisał/a: |
| A może znowu zrobić jakieś spotkanko w parku z nawigacją na hmm..... psią kupę |
| Wojtek Filip napisał/a: |
| sobotni poranek |
| Nadszyszkownik nawigator siódmej kategorii |
| która sobota mogłaby wchodzić w grę |
| Halszka napisał/a: |
| Szkoda, bo już chciałam błysnąć na nurkowaniach wrześniowych |
| atakujemy pierwszy termin |
| Jeżeli okaże się, że będzie ktoś chętny na drugi |
| Yavox napisał/a: |
| Wojtku, a mógłbyś tak napisać w kilku słowach |
| może bym jeszcze kogoś spróbował namówić |
| unikam namawiania kogokolwiek na jakiekolwiek zajęcia z nurkowania |
| Czekamy zatem aż Wojtek poda miejsce. |
| gorącą czekoladę o 6:19 w sobotę |
| Wojtek Filip napisał/a: | ||
Dlatego właśnie zaproponowałem 0623, a 0619 to już pomysł Marcina - on z czekolady najbardziej lubi śledzie, więc się nie przejął tym jakże ważnym szczegółem Natomiast chytrość spożywacza czekolady w płynie podpowiada mi rozwiązanie następującej treści: Kilka (4-5) tabliczek czekolady 2 litry mleka od zwierza krową zwanego Uczynić proces gotowania, wsadzania, rozpuszczania... Specyfik powstały w termosach umieścić Zabrawszy kubki w gąski albo kaczuszki pomalowane, udać się na spotkanie i przyjemność wszystkim uczynić Trzeba teraz kogoś, kto to uskuteczni... Busi może złapać krowę - zanim ją zje, ktoś musi ją wydoić (spokojnie mogę się tym zająć). Ilość tabliczek i mleka powinna być wprost proporcjonalna do sumy obwodów pasów spożywaczy. Myślę, że nie trzeba przypominać, że "czekolada na gorąco" z proszku typu Neskłik może spowodować kilkuletnie zaburzenia trymu - nawet nie próbujemy. |
| MentoS napisał/a: |
| troche Autora poniosło |
| Nie wiem tylko co Wojtek powie na zmianę godziny |
| Wojtku, ile to mniej więcej potrwa? Plan jest od 9 do ... ? |
| Wojtka znam i poznam a Was Koleżanki może po...... żółtych rajstopach |