Wątek BUR śledzę od momentu, gdy znalazłam to forum. I od poczatku wiedziałam, że chcę w tym uczestniczyć. Ale też muszę nabrać trochę doświadczenia, bo OWD zrobiłam ledwo rok temu.
Mam nadzieję, że inicjatywa przetrwa chwilowy kryzys kadrowy...
Stopień nurkowy: IANTD IT
Wysłany: 22-08-2013, 13:25
Hi
W związku z tym, ze być może ta forma kontaktu lub komunikacji zawodzi, zdecydowałem, że najlepiej będzie jeśli WSZYSTKIE osoby zainteresowane BUR'em będą kontaktować się ze mną bezpośrednio. Ja ze swojej strony będę koordynował terminy, spotkania, warsztaty ect. Będzie to chyba najrozsądniejsze. W ten sposób możemy zebrac grupy zarówno na warszaty podstawowe, bałtyckie czy na normalne działania.
Także zapraszam do kontaktu bezpiśrednio ze mną na adres: sebastian@divespot.pl lub popeks@balticwrecks.com.
Wszystkie zainteresowane osoby będa otrzymywac regularnie inforamcję o tym co planujemy, co robimy , gdzie i kiedy.
Jeśli macie dodatkowe pytania, uwagi, propozycje piszcie smiało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum