Informuję wszystkich Kolegów i koleżanki , że wczoraj tj.8.04 zmarł nasz kolega i przyjaciel Tomasz-Szeryf. Ceremonia pogrzebowa odbędzie się na Cmentarzu Komunalnym w Pile w piątek tj11.04 o godz. 14:00 natomiast Msza w Kościele garnizonowym przy ul Podchorążych (również w Pile) o godz.12:00
Z wielkim żelem żegnam mojego przyjaciela nurka, harcerza, orędownika ekologii. Niestery nie udało mu się zrealizować życiowych planów, a miał ich wiele.
Zrobiłem z Tomaszem kilka nurkowań, czasem pisaliśmy do siebie omawiając takie czy inne techniki...
Tomasz razem z Leszkiem tworzyli dla mnie zespół, który potrafił pokazać, że wystarczy chcieć, żeby pływać do tyłu czy używać długiego węża, twina. Mimo różnych przeciwności postanowili się doskonalić nurkowo i robili to bardzo skutecznie.
W maju mieliśmy w planie wspólne testy skafandrów.
Tomasz był w trakcie kursu instruktorskiego...
Żegnaj Tomku !! Znałem Cię tylko przez komputer , ale to nie ma znaczenia. W takich chwilach zadajemy sobie wiele pytań i nie znajdujemy na nie odpowiedzi. Zatrzymujemy się i spoglądamy za siebie widząc małe i nieważne sprawy dnia codziennego. Wydaje nam się że możemy wiele , a przed zawróceniem z ostatniej drogi jesteśmy bezsilni. Żegnaj !!
Stopień nurkowy: adveanx, cave diver
Oznaczenie stage: AK
Wiek: 43 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 184 Skąd: Strzelce Opolskie
Wysłany: 09-04-2008, 21:10
Najszczersze kondolencje dla rodziny, przyjaciół oraz znajomych. Znaliśmy się tylko przez fora (nurkowe). Tomek był zawsze pogodny, bezkonfliktowy i pomocny dla wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum