Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-08-2008, 18:08 kieszeń na bojkę DTD
Hej.
Sprzedam jak na poniższym obrazku. Cena 50zł + ewentualny koszt przesyłki.
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-08-2008, 10:47
Halooo... !
To, że nie napisałem że to niepowtarzalna okazja, wcale nie oznacza, że tak nie jest, bo właśnie tak jest.
Więc... teraz albo nigdy - super kieszeń może być Twoja za jedyne 49,99 8)
Wysłany: 08-08-2008, 11:42
Cytat:
no dobra przekonales mnie biore jak jeszcze jest Smile
no i rzutem na taśmę wyprzedziłeś wszystkich, którzy od zawsze marzyli o takiej kieszeni .
Wysłany: 18-08-2008, 18:05
Andrzej Minorczyk napisał/a:
Jak w takiej kieszeni pomiescic parowe 180cm H?
Jakoś tak na rolado-naleśnika się zwija - generalnie wg zakonu bojka na plecach jest fuj...
Wysłany: 18-08-2008, 21:32
Witam . Do otworów dolnych w płycie a mam ich 3 . gumą taką jak w automacie backup. Ja używam gumę do kuszy .
Jeszcze gdzie indziej widziałem u pewnego instr. podobny patent ale . z płyty u dołu zwisały karabinczyki , do nich przyczepiona była płyta stalowa z otworami do której można było za pomocą wspomnianych gum przewlec nawet trzy rodzaje bojek. ale trochę dziwnie to wyglądało . Pozdrawiam.
Wysłany: 18-08-2008, 21:41
Cytat:
...jestem wstanie oddać ją za jedyne 100
eee Bogen nie bądź sknera (masz ładne, nieużywane śrubki w komplecie? )
ElBacio napisał/a:
A gdzie jest Jedynie Słuszne Miejsce przechowywania bojki?
Cytat:
Kieszeń SS...
amen...
(Bogen ma ostatnio jakiś taki zakonny akcent... )
ElBacio napisał/a:
Czy na d-ringu d-upnym?
Gmeranie w okolicach własnego kupra mając tam linkę i parówę jest własnie fuj...
...a na poważnie - w razie draki: szybciej, pewniej, bezpieczniej i w ogóle bardziej tak smóf kriminal jest wyjąć bojkę z kieszeni suchacza.
a ja mam i kieszen i srubki. wszystko na h.
oddam pasjonatowi kieszeni za jedyne tyle samo co bogen
nawet oryginalny worek na to wszystko (plastikowy z nadrukiem h) dam
moge jeszcze odprawic zestaw gestow i mruczen nad towarem, odpedzajacych zle demony, poprawiajacych karme i SAC pod woda. zupelnie nieodplatnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum