zwiazku z przeprowadzka znalazlem troche niepotrzebnego sprzetu do nurkowania.
Kompresorek Coltri Sub wersja do 300bar silnik Honda 5,5km. filter nowy. jeszcze okolo 20 godz pracy. cena hmmm 3.5 kola zlociszy
Twin 30 litrowy pelny ocynk biale 2x15 luxfer 230 bar... blachy v4 tec legalizacje dokonac trzeba.......zawory z seperatorem nie wiem nie pamietam ale nie tanie .
Herness z blacha nierdzewna oraz skrzydlo 55lbs wszystko Halcyon wysciulka ochronna na blasze Halcyon kieszenie balastowe na Herness po kilogramie . Nozyk na Hernes Tytan Halcyon. Pasy do argonowki mocowane do blachy V4 Tec oraz stosowana w tym twinie argonowka alu Luksfer 1 .5 l z wezykiem i redukcja. Twin posiada mocowanie dodatkowe szybkozlacze ..akumulator
argonowka szybkozlacze zlacze Northern Diver.. to cena razem z twinem.do niego dodam DIR Apeksy jak przystoi 50 z pokretlem metalowym i DS4 ale nie z 2 m wezem
Hmmm... nurkujemy nie wieszamy sie. za calosc 4,5 kola zlociszy...
Pare automatow Apeks 50. ds 4. ..,.,.. jeden stage Posejdon Duration czysty tlenowo manometr na wezu krotkim 450 bar.
Kilka stage 11.1 cuf alu Catalina. wszystkie czyste kompletne z uprzezami.
Fajny skafander Dui CLX 450 extreme szyty na miare mam 181 i 81 kg wagi ...skarpetki
Buty Rock Dui zawor na sikanie Halcyon zawory niskoprofilowe Dui Kaptor Dui Kieszenie z dodatkowymi nierdzewnymi d ringami w kieszeniach Du,,,i keflarowe ochrony na kolanach. teleskop torso patent Dui.... sprzedaje go bo manszeta szyjna jest do wymiany. poza tym jest w stanie idealnym. za niego 3 kola zlociszy. Wersja Qz to znaczy ze zamek otwierany jesz w kieronku innym jak w amatorskich skafandrach nurkowych. Rekawice i pierscienie bez manszet Dui.
Jakis tam ocieplacz dozuce w cenie o i pletwy fajne Dive System Jet Fin ze sprezynami . Ten Garnitorek kosztowal mnie ponad bez ocieplacza. 3kola euronow...
Dla podwodnych foto maniakow
Mam troche tego
Ale powoli.
Silwer Fisch do 160m szczelnosci plyta montarzowa Gates oswietlenie Sun Ray led 2000 to swiatelko kosztowalo 2800 eur akumulatory do wymiany ..trzymaja jeszcze ,ale nie uzywalem ich i do wymiany w,g mnie. w lewym m tanku jest wylacznik ktorego nalezy wyreparowac. w pudle jest kamera Full HD Sony tez w swoim czasie ponad 1000 eur., ja chce 4 kola zlociszy za calosc. Kamera jest super sprzedaje ja tylko dla tego ze mam Nowego Sea Lux. 3D.( Pudla Sea Lux Dla profesjonalnych kamer Sony.sterowanie elektrtoniczne oraz MANUALNE! tanio....
Dwa reby Megalodon... z pelna eletronika Diva etz SW... 60.000 kola za sztuke..wersja z instalacja( Hydrox) .. po demontarzu dodatkow oczywiscie moze tez pracowac na Trimix Heliox...tylko dla dokumentujacych sie odpowiednimi kwalifikacjami....
Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 26-09-2013, 07:16
2 stopnie Tx czy Xtx 50?
Jak tx i rozsadna cena to jeden wezme.
daj znac
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Stopień nurkowy: DD
Ilość nurkowań rocznie: 250
Stopień instruktorski: OWSI
Ubezpieczenie: -
Oznaczenie stage: QuO
Wysłany: 06-10-2013, 01:04
jaka cena za Twina, jaki rok produkcji, jakie obejmy i manifold (czy ma ten separator) ?
_________________ Życzę Wam tyle wynurzeń ile zanurzeń !
jaka cena za Twina, jaki rok produkcji, jakie obejmy i manifold (czy ma ten separator) ?
Twin 30 litrowy pelny ocynk biale 2x15 luxfer 230 bar... blachy v4 tec legalizacje dokonac trzeba.......zawory z seperatorem nie wiem nie pamietam ale nie tanie .
Herness z blacha nierdzewna oraz skrzydlo 55lbs wszystko Halcyon wysciulka ochronna na blasze Halcyon kieszenie balastowe na Herness po kilogramie . Nozyk na Hernes Tytan Halcyon. Pasy do argonowki mocowane do blachy V4 Tec oraz stosowana w tym twinie argonowka alu Luksfer 1 .5 l z wezykiem i redukcja. Twin posiada mocowanie dodatkowe szybkozlacze ..akumulator Question
argonowka Question szybkozlacze zlacze Northern Diver.. to cena razem z twinem.do niego dodam DIR Apeksy jak przystoi 50 z pokretlem metalowym i DS4 ale nie z 2 m wezem Exclamation
Hmmm... nurkujemy nie wieszamy sie. za calosc 4,5 kola zlociszy... Sad
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum