Spotkanie SGFN i kilku innych osób Smile - odbędzie się 18 marca w Gorzowie Wlkp. o godzinie 12.00
Mhhh in nawet jakimś cudem mam wolne....
Prosze o info dotyczące max liczby osób. Niestety z uwagi na prace swoja obecność bedę mógł potwierdzic przed samym spotkaniem.
Spotkanie SGFN i kilku innych osób - odbędzie się 18 marca w Gorzowie Wlkp. o godzinie 12.00
Zgodnie z powyższym, chętnych z SGFN-u zapraszam do kontaktu na pw.
Kilka informacji natury ogólnej.
Zakres tematyczny spotkania
Dorota i Wojtek napisał/a:
-przedstawić co to jest GUE
-powiedzieć jak się to ma do DIR'u i co z tym direm tak wogóle
-pogadać o planach szkoleniowych (zakres szkoleń GUE i porównanie np. z PADI - dalsza ścieżka szkoleniowa_
-ustalić nad czym trzeba z poszczególnymi chętnymi popracować - ustalić sposób wymiany informacji
Ze swej strony dodam, że poruszymy też tmatykę projektów DTG.
Spotkanie planowane jest na godziny od 12 do 19, ale (jak uczy doświadczenie) może się przeciągnąć.
Dojazd i powrót do Szczecina/Stargardu/.... załatwiamy we własnym zakresie. To jeden z powodów, dla których proszę o kontakt na pw. Proszę o deklaracje chęci przyjazdu wraz z informacją o możliwości dokooptowania do samochodu innych uczestników.
Spotkanie planowane jest na godziny od 12 do 19, ale (jak uczy doświadczenie) może się przeciągnąć.
Dojazd i powrót do Szczecina/Stargardu/.... załatwiamy we własnym zakresie. To jeden z powodów, dla których proszę o kontakt na pw. Proszę o deklaracje chęci przyjazdu wraz z informacją o możliwości dokooptowania do samochodu innych uczestników.
A czy będzie jakaś oficjalna lista ........ bo coś mi się wydaję że DiW limitują liczbę ewentualnych uczestników.
Żeby nie było ..... ja+1 wpisuję się na listę
Jeżeli wszyscy uczestnicy spotkania będą wyposażeni w latarki (dowolne - mogą być lądowe), a czas na to pozwoli, poruszymy podstawy temau "praca w zespole - komunikacja światłem"
Witajcie,
z koordynatami na kuchnię pewnie będzie trudno... z prostego powodu nie mam jeszcze pojęcia gdzie się ona znajduje Pozostałe informacje pojawią się jak tylko skończę robić mapki.
Pozdrawiam, Agnieszka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum