Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 24-01-2015, 18:45
Tomek Płociński napisał/a:
Poprosze fotki stoisk EeasyDive i obudów LEO II oraz LEO III
oraz Hugyfota !!!!
ło matko rozumiem, że te 3 obudowy są na stoisku Easydive?
Jutro drugi dzień najazdu łowców i ostatni dzień targów - mam nadzieję, że uda mi się tam dotrzeć
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 26-01-2015, 19:54
No to do dzieła.
Jest tylko Leo III - Leo II nie jest już produkowany, ale za to mili panowie powiedzieli mi , że niebawem można spodziewać się obudowy do serii "alfa" (Sony)
Te 2 małe elementy to kości z oprogramowaniem do Canona lub Nikona - zmiana we własnym zakresie umożliwia włożenie tego drugiego aparatu do obudowy i pełne sterowanie jego funkcjami.
Obudowa może mieć jedno z dwóch starowanie obiektywem, albo każde możliwe, w zależności od zapotrzebowania, posiada system testujący szczelność w długim przedziale czasu i sporo innych ciekawostek. Pokazana na zdjęciu cena obejmuje tylko obudowę.
Odnalezienie stoiska Hogyfot zajęło mi ponad godzinę. Kiedy zrezygnowany wróciłem bez efektu z hali foto, okazało się, że Hogy ma stoisko jakieś 10m od naszego .
Te obudowy przygotowane są pod konkretne marki aparatów
Na koniec obudowa do GP3 i wyższych modeli
Jestem ciągle w drodze do domu, ale jeszcze żyję ostatnimi 10 dniami. Oprócz niemocy słownej (mówiłem średnio przez 6 godzin dziennie ) wiozę ze sobą baaaardzo duże zadowolenie. Z punktu widzenia wystawcy, to najbardziej udane targi w historii wystawiania się na nich TecLine, z powodu moich dwóch nowych produktów jest jeszcze fajniej, bo informację, że można u nas znaleźć jedną z dwóch rzeczywistych nowości targowych tylko z pozoru przyjąłem samym uśmiechem. Nowy worek Peanut jest kolejną interesującą, polską pozycją na rynku sprzętu nurkowego.
Odwiedziny znajomych.
Bardzo Wam dziękuję, że znaleźliście czas na to, żeby nie tylko zaglądnąć, ale na dodatek słuchać opowieści o tym i owym. Było mi bardzo miło, że wracaliście na stoisko dzieląc się swoimi obserwacjami i uwagami z targów. Mam nadzieję, że kawa i przedłużacze smakowały ?
Do zobaczenia już niebawem w Warszawie!
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum