Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 27-11-2016, 20:11
I efekt będzie taki, że Starnawski najje się wstydu. A takie video będzie puszczane przez wszystkich krytykujących jako dowód, co jak się odbywało
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 27-11-2016, 21:20
To może w takim razie kilkadziesiąt botów postawić trzeba było. Albo kilkaset. Każdy by głosował raz dziennie z automatu w imieniu jednej osoby, która bez niego i tak by przecież głosowała. A jak ktoś za późno się zorientował w akcji, to jego bot by mógł głosować kilka razy dziennie, w zbożnym celu nadrobienia niedopatrzonej zaległości.
Idąc dalej, optymalnie by było całą farmę takich botów postawić. Można je wtedy za niewielkie pieniądze udostępniać bezpośrednio samym zawodnikom
Stopień nurkowy: AOWD, Ean ,Full Cave
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 62 Dołączył: 05 Paź 2006 Posty: 184 Skąd: Szczecin
Wysłany: 28-11-2016, 10:57
Adam Jaworski napisał/a:
To może w takim razie kilkadziesiąt botów postawić trzeba było. Albo kilkaset. Każdy by głosował raz dziennie z automatu w imieniu jednej osoby, która bez niego i tak by przecież głosowała. A jak ktoś za późno się zorientował w akcji, to jego bot by mógł głosować kilka razy dziennie, w zbożnym celu nadrobienia niedopatrzonej zaległości.
Idąc dalej, optymalnie by było całą farmę takich botów postawić. Można je wtedy za niewielkie pieniądze udostępniać bezpośrednio samym zawodnikom
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 28-11-2016, 15:39
Ciekawe że wszyscy pozostali mają w sumie nie więcej jak 1% głosów
W rzeszę nurków z całego świata oraz pospolite ruszenie w Pl jestem w stanie uwierzyć ale nie wierzę w to, że biegaczka z Nepalu ma aż tylu wielbicieli
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Wysłany: 06-12-2016, 20:26
Nie - i dlatego uważam ten konkurs za pozbawiony sensu. Zdecydowana większość startujących praktycznie nikogo nie obchodzi a pomiędzy dwójką toczy się walka nabijaczy głosów - humanoidalnych bądź zautomatyzowanych.
Stopień nurkowy: MSD
Ubezpieczenie: DAN SIlver Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 10 Lis 2011 Posty: 201 Skąd: Zakopane
Wysłany: 12-12-2016, 21:14
Krzysiek w konkursie raz jest na pierwszym, raz na drugim- inni się nie liczą ......tak wychodzi
Nasi skoczkowie narciarscy, drużynowi zawsze przegrywali a dziś są na pierwszym miejscu. Dlaczego?
Uwierzyli w słowa trenera Stefana Horngahera, że można zwyciężyć.
Chcemy pokazać , że jesteśmy dumni co robi Krzysiek czy mamy to gdzieś ? Biegacz zwycięży???
Jeżeli zwycięży to słabo o nas świadczy i że nie dorównujemy osiągnięciom Krzyska do pięt, skoro w tyle ludzi-forumowiczów nie dajemy rady zagłosować żeby zwyciężył ?
Głosujcie do diaska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 13-12-2016, 12:10
Bogdan WEG napisał/a:
Biegacz zwycięży???
Biegacz zwycięży bo bot zawsze nabije więcej głosów niż nawet 5000 ludzi ... co oczywiście nie oznacza że można się poddać, wręcz przeciwnie trzeba walczyć do końca
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Wysłany: 13-12-2016, 12:24
Bo nasi są dobrzy a obcy są źli - podstępni, nieetyczni, biją zwierzęta i zjadają dzieci
Tak serio, jeżeli tam jest jakiś bot śledzący co się dzieje i dobijający głosów, to pomóc w zasadzie może jedynie zmasowana kontr-akcja w ostatniej minucie głosowania
Tak w ogóle, jaka jest różnica w liczbie głosów total? Bo ja codziennie dostaję jakieś powiadomienia na fejsie, że w tym dniu przegraliśmy tyloma głosami a w tamtym tyloma... Dzisiaj zajrzałem i zobaczyłem głosów kilka tysięcy oddanych, a przedwczoraj było w tym samym miejscu kilkadziesiąt tysięcy. Co się tam wyprawia
Stopień nurkowy: AdvEAN
Ilość nurkowań rocznie: 41
Oznaczenie stage: PTJA Pomógł: 51 razy Wiek: 53 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 2707 Skąd: Łódź
Wysłany: 13-12-2016, 12:33
Adam Jaworski napisał/a:
Tak serio, jeżeli tam jest jakiś bot śledzący co się dzieje i dobijający głosów, to pomóc w zasadzie może jedynie zmasowana kontr-akcja w ostatniej minucie głosowania
... i zakończyć dyskwalifikacją obu kandydatów?
Gdybym to ja kandydował, to poprosiłbym o NIE używanie botów, ale YMMV...
Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 13-12-2016, 13:20
tak było. nie wydaje sie póki co żeby Mira zrobiła to samo
inna sprawa, ze NG miało oczyścic to z głosów generowanych przez boty, nie znam się na tym i nie wiem czy to możliwe jednak to by mogło pomóc.. chyba
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum