Stopień nurkowy: P2/PN1/TMX GB
Ilość nurkowań rocznie: 80
Stopień instruktorski: nie
Ubezpieczenie: Hestia
Wysłany: 10-04-2008, 08:28
Niestety nie dan nam było poznać się osobiscie. Wymienilismy zaledwie parę PW... Zawsze był chętny do pomocy i porady. Kilka razy zapraszał na wspólnego nurka do Piły, ale niestety ciagle coś krzyżowało moje plany. Teraz już za późno...
_________________ These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
Wysłany: 10-04-2008, 11:12
najserdeczniejsze wyrazy współczucia dla Bliskich Tomka... Jestem w szoku - znałem Go tez jedynie przez internet - ale tak jak inni - miałem poczucie, że zawsze był chętny do rozmowy, do odpowiedzi na pytania... otwarty i niekonfliktowy, dążący do porozumienia i zrozumienia, z poczuciem humoru...
Wiem, że to takie niby zdawkowe i standardowe słowa... ale jakoś chce się wyrazić swój szczery żal... nawet w taki niezgrabny sposób...
Leszek,co się stało,przecież jeszcze 08.04 Tomek był na Forum Nuras po 12-ej?bardzo mi przykro,z powodu Jego odejscia.Pisaliśmy trochę i rozmawialismy na temat nurania w kIerskim w Poznaniu.Szkoda tak młodego człowieka,kondolencje dla Rodziny i Przyjaciół.
To takie smutne kiedy nagle odchodzi człowiek, który mial jeszcze tyle do zrobienia, powiedzenia, dania innym...
Kondolencje dla rodziny i przyjaciół!
Robert
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 11-04-2008, 22:01
nie umiem nic powiedzieć.
tak mi przykro.
najszczersze kondolencje..
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum