która miała gdzieś wystawać z dziury ostatnio (jak to murena ) no i może by wirusy swe utopiła wtedy? a tymczasem wirusy mnie dopadły tuż po tym jak NIE nurkowałam i się rozwijają dobrze, więc obawiam się że nie wygram z nimi zbyt prędko a jeśli się uda, to raczej będę celować w jakieś szczyty i śnieżek a nie głębiny i... lód? ponoć na Koparkach już może zaczynać się pojawiać?
ale kibicować będę na pewno! no i.. wypijcie za moje zdrowie, please...
anonymus 1 -Usunięty-
Gość
Wysłany: 28-12-2009, 13:06
murena napisał/a:
po tym jak NIE nurkowałam
Cebula utarta na grubych oczkach, cukier, sól kamienna(trochę dla lepszego wyciągnięcia soku). Główkę czosnku utartego tak samo do tej cebuli w cięższych przypadkach dołożyć. Jak się sok wydobędzie, pić po łyżce (albo i dwie) stołowej trzy razy dziennie. Choroba w dzień albo i dwa odejdzie sama. A sobota tuż tuż... że o Sylwestrze nie wspomnę.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-12-2009, 14:37
hubert68 napisał/a:
A może i Wojtka dzłoby radę przyciągnąć
Chętnie, ale we wszystkim mam już tmx na jakieś straszne noworoczne otchłanie..., a ostatnio obiecałem sobie, że nigdy więcej basenów i Koparek na tmx .
Pozdrawiam i życzę udanej zabawy ,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-12-2009, 15:03
Dziękuję za propozycję .
Kluczowe jest to:
Wojtek mający zaplanowane sylwestrowe nury tmx napisał/a:
mam już tmx na jakieś straszne noworoczne otchłanie...
S. Lem
Stopień nurkowy: full cave, full tmx
Ilość nurkowań rocznie: 70 Pomógł: 35 razy Wiek: 61 Dołączył: 10 Lut 2006 Posty: 2578 Skąd: Katowice
Wysłany: 28-12-2009, 15:26
Wojtek mający zaplanowane sylwestrowe nury tmx napisał/a:
mam już tmx na jakieś straszne noworoczne otchłanie...
Hmmm... W Sylwestra to ja niestety tym razem pracuję...
Ale jestem gotowy z odkurzaczem na niewielkie otchłanie tmx w wodzie stojącej w zakresie RD 1:1 (ja muszę zrobić na dwóch gazach to co Ty na jednym EAN50), więc gdybyś miał jakieś hmm.. propozycje i nie zamarzłby mi absorbent między nurkowaniami, to czemu nie?
PS. Nie jestem jeszcze pełnoprawnym partnerem na odkurzaczu, zwłaszcza nawigacyjnie, bo zbyt wiele uwagi może mi zabierać technika nurkowania, ale jestem w miarę samowystarczalny i proceduralnie DIR-kompatybilny...
anonymus 1 -Usunięty-
Gość
Wysłany: 28-12-2009, 15:36
WW napisał/a:
Warunkiem jest znalezienie jakiegoś chętnego z Łodzi, bo samemu to nie fajnie
Stopień nurkowy: iantd
Wysłany: 28-12-2009, 16:03
WW napisał/a:
Warunkiem jest znalezienie jakiegoś chętnego z Łodzi, bo samemu to nie fajnie
Hej właśnie wymyślam jakiś dobry pretekst, który umożliwi mi pojawienie się na koparkach bez późniejszych reperkusji ze strony mojej damy. Jeśli coś wymyślę to najprawdopodobniej będę miał wolne miejsce w samochodzie, wyjeżdżam z Łodzi
Wysłany: 28-12-2009, 16:32
TomM napisał/a:
Hmmm... W Sylwestra to ja niestety tym razem pracuję...
Tydzień później Sparmann?
S. Lem
Stopień nurkowy: CCR TMX
Ilość nurkowań rocznie: 120
Stopień instruktorski: TDI-SDI #15068
Oznaczenie stage: PKG
Wysłany: 28-12-2009, 17:10
WW napisał/a:
Ja bym się pisał.
Warunkiem jest znalezienie jakiegoś chętnego z Łodzi, bo samemu to nie fajnie.
Wojtek
Gdyby wyszlo cos nie tak i potrzebowalbys transportu - miejsce sie oczywiscie u mnie w aucie dla Ciebie znajdzie.
Daj tylko znac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum