Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
wg ankiet , ktore wypelniliscie , najbardzej poodbal sie wyklad Jacka Kota , potem Mikolaja Wrobla , na 3 miejscu Phil Short oraz Sebastian Popek. - Jarrod , Tom oraz Casey daleko z tylu , ciekawe dlaczego ?
Wiele osob pisalo w ankietach ,ze woli sluchac o rzeczach dotyczacych Baltyku oraz o sprawach im bliskich
Jesli chodzi o warsztaty , to tu zdecydowanie "wygral" Sebastian Popek , potem Wojtek Filip i Piotr Stós
a potem wszyscy po rowno . Po za tym, ze sala byla zdecydowanie za mala, to warsztaty bardzo sie spodobaly . Najbardziej "zaspokojony" zostal temat fotografii i filmowania pod woda , ale reszta tematow wywolala duzy niedosyt
Tematy proponowanych warsztatow wg ankiet to:
Porównanie skuterow
Porównanie komputerow nurkowych
Porównanie metod dekompresyjnych
Warsztaty medyczne z przygotowania organizmu do nurk tech
Wiecej warsztatow dla początkujących
Warsztay z organizacji nurkowan na Bałtyku
Warsztaty z organizacji ekspedycji nurkowych
Warsztaty o nowościach sprzętowych
Warsztaty Reby dla początkujących – jak zaczac
Warsztaty medyczne – możliwe powiklania i choroby na starosc
Wpływ ogrzewania na dekompresje
Proponowane tematy prelekcji
Analiza wypadkow nurkowych
Relacje z rekordow – jestem przeciw -))
Mike Bergstrom relacje z nurkowan
Constantino Balestro
Najgorzej zostalismy ocenieni za mala sale warsztatowa , ciasna sale Bankietowa oraz tlumaczy , ktorzy nie do konca znali terminologie nurkowa
Zwracano nam uwage ,ze warsztaty i prelekcje sie pokrywaja i nie sposob byc na obu na raz . Sprawa wydaje sie niemozliwa do rozwiazania -)
jesli jednak ktos poda nam pomysl , jak w 2 dni rozplanowac 25 prelekcji i warsztatow, to fundujemy mu darmowa wejsciowke za rok -))
Ogolnie jednak sie podobalo , goscilismy 470 uczestnikow z Polski i 12stu innych panstw, 18 prelegentow , 7 dzienikarzy , 2 telewizje
Otrzymalismy mnostwo cennych uwag , za ktore bardzo dziekujemy
i ktore na pewno wezmiemy pod uwage przy organizacj Konferencji za rok
Stopień nurkowy: Full Trmx
Wysłany: 23-11-2010, 09:06
Niestety wiekszosc naszych prelegentow nie wyrazila zgody na publikowanie ich Prelekcji w internecie , dlatego tez zdecydowalismy sie nie umieszczac zadnych.
Nie chodzi o jakies szczegolnie tajne informacje
Oni po prostu sa uczestnikami roznych Konferencji
i umieszcenie calej Prelekcji w sieci ,spowoduje ,ze nie beda mogli juz jej wyglosic przy okazji innego spotkania
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-11-2010, 11:13
zanik napisał/a:
Szukam warsztatów Wojtka na video. Widziałem kilka kamer które nagrywały. Może ktoś ma film?
Hej.
Jeżeli ktoś ma film z mojej prezentacji - nie widzę żadnego problemu żeby go opublikować .
Zastanawiałem się nad udostępnieniem prezentacji (flash) na forum, ale jej zawartość jest hasłowa (nie zawiera prawie w ogóle tekstu), więc korzyści z tego płynącej nie widzę.
Na Konferencji musiałem się zmieścić w 50-60min - co dawało szansę na zrobienie dobrego wstępu i ustalenia, że sprzęt przydaje się w nurkowaniu .
Jeżeli tylko będzie taka potrzeba, możemy omówić na forum wszystkie poruszane zagadnienia w dużo szerszej wersji.
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum