Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 26-06-2012, 17:22
Hej.
Adam Jaworski napisał/a:
Dobry pomysł Darku. Jeżeli ktoś by przebił poprzednią ofertę w szczytnym celu to byłoby miło, ale pracując równolegle na zmienionych zasadach ja również chętnie stówkę do kupki dorzucę.
NeCioR napisał/a:
Ja pozwolę sobie zmienić zasady licytacji nie jestem w stanie przebić oferty 400 pln ale chętnie dorzucę 100 -kę do kupki.
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 26-06-2012, 18:56
slawek napisał/a:
Mi wychodzi 900.
No chyba że sam siebie przebijasz na 500
Masz rację,
Chętnie przebiję na 500 - warunek jest prosty: dokładasz się do leczenia serca Kacperka.
Ile proponujesz?
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: MSD
Ilość nurkowań rocznie: 60 Pomógł: 27 razy Wiek: 50 Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 986 Skąd: Łódź
Wysłany: 27-06-2012, 09:15
Jarek Andrzejewski napisał/a:
A to inny numer niż na tym "plakacie" parę postów wyżej?
Tak - co nie znaczy, że tamten jest nieaktualny. Po prostu przejrzałem informacje zawarte na stronach fundacji i znalazłem podstronę Kacerka, a na niej numer konta - zakładam, że najbardziej właściwy. Ten numer jest przypisany do wielu dzieci, więc jeśli ktoś chce przeznaczyć wpłatę na konkretne dziecko to ważny jest tytuł przelewu.
Wysłany: 02-07-2012, 05:48
Jacek Marek napisał/a:
Przebijam daje 500 za ocieplacz. Kacperek trzymam kciuki
tymczasem na poprzedniej stronie...
Wojtek Filip napisał/a:
Super - w takim razie podbijam cenę ocieplacza do 500zł
Jacek, mimo, że licytacja miała się zamknąć w sobotę, to myślę, że jej cel jest dużo ważniejszy od daty zamknięcie, więc trwa (co najmniej dla Ciebie) nadal.
...ale żeby pomóc Kacperkowi, musisz przebić choćby trochę najwyższą ofertę
Pozdrawiam i dziękuję za udział w licytacji,
Wojtek
S. Lem
Wysłany: 02-07-2012, 13:02
No to może zaczekajmy do 20:00 (będzie trochę chłodniej) i ogłosimy zwycięzcę?
Może jeszcze ktoś się zdecyduje?
Obecna cena ocieplacza to 500,01zł - właścicielem ocieplacza (do czasu przebicia ) jest Jacek.
Zgodnie z obietnicą dokładam moją najwyższą ofertę do zasilenia konta Kacperka
Slawek - możesz to wszystko podliczyć (bo znowu walnę jakiegoś babola )?
Pozdrawiam,
Wojtek
S. Lem
Wysłany: 02-07-2012, 20:13
Dziękuję Sławek.
Zatem oficjalnie zamykam licytację.
Ocieplacz SANTI BZ400 będący jej przedmiotem zostaje własnością Jacka Marka za kwotę 500,01zł.
Jacku, wpłać proszę tę kwotę na konto Kacperka i wyślij mi mailem potwierdzenie - świeżo wyprany ocieplacz 8), otrzymasz pod wskazany w mailu adres.
Pozostałe osoby wpłacają na konto ratowania serducha Kacpra zdeklarowane kwoty.
Oficjalnie powinno wpłynąć 1300zł z malutkim haczykiem.
Wszystkim osobom deklarującym oficjalne i nieoficjalne wpłaty, w imieniu Kacperka bardzo dziękuję - fajnie jest wiedzieć, że w razie potrzeby działamy jeszcze sprawniej niż na codzień - Panowie, Szacunek.
Wpłaty robimy na poniższe konto:
Fundacja Serce Dziecka im. Diny Radziwiłłowej
ul. Narbutta 27/1
02-536 Warszawa
rach. nr 12 1160 2202 0000 0001 4668 2533
koniecznie z dopiskiem KACPER MICHALAK
Pozdrawiam,
Wojtek
PS.
Po głowie chodzi mi na koniec jeszcze jeden pomysł:
Kacperek pewnie będzie wszystkim bardzo wdzięczny za pomoc, ale jakoś tak mi się wydaje, że dopełnieniem, które wywoła naprawdę szeroki uśmiech będzie jakieś wielgachne auto 8). Taka zabawka, która w wieku Kacperka jest czymś naprawdę ważnym.
Co o tym myślicie?
Ktoś mieszka obok stosownego salonu samochodowego? Albo, co ważniejsze zna się na takich pojazdach?
Może Daniel - tata Kacpra coś podpowie?
Będę wdzięczny za pomoc - o ile ktoś jeszcze może pomóc?
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum