Stopień nurkowy: G3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Lip 2012 Posty: 249 Skąd: zewsząd :)
Wysłany: 13-12-2016, 14:34
Tak dokładnie, NG ma czyścić wyniki, już były jakieś korekty Na 99,99999% nie uda się zrobić pełnej korekty, wątpię też czy regulamin przewiduje ew. sankcje wobec kandydata, który zyskuje głosy dzięki bootom (przecież zakładamy, że nie to on bezpośrednio bootuje). Postawa Krzyśka, który twierdzi, że ew. przegrana ale fair jest lepsza od mocno kontrowersyjnej wygranej czyni go już zwycięzcą. Chciałbym by ktoś pokazał mi taką społeczną mobilizację ze strony kandydatury ww. biegaczki analogicznej do pospolitego ruszenia wywołanego w naszym środowisku przez kandydaturę Starnasia (nie twierdzę, że nie ma takiego zjawiska ale ślad takiegoż nie wpadł mi w oko - choć "półświatek" biegaczy jest mi obcy ).
Stopień nurkowy: AdvEAN
Ilość nurkowań rocznie: 41
Oznaczenie stage: PTJA Pomógł: 51 razy Wiek: 53 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 2707 Skąd: Łódź
Wysłany: 13-12-2016, 14:54
Emil Sieńko napisał/a:
/.../ Chciałbym by ktoś pokazał mi taką społeczną mobilizację ze strony kandydatury ww. biegaczki analogicznej do pospolitego ruszenia wywołanego w naszym środowisku/.../
a czytasz w języku ojczystym Miry?
Z ciekawości zerknąłem na jej profil na FB. Ma ponad 50 tysięcy polubień i podobną liczbę obserwujących. Dlaczego nie dopuścić myśli, że to całkiem miła i lubiana dziewczyna (i, broń Boże, nie twierdzę, że w przeciwieństwie do Krzysztofa )?
Stopień nurkowy: G3 Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Lip 2012 Posty: 249 Skąd: zewsząd :)
Wysłany: 14-12-2016, 08:07
Andrzej Piekarski napisał/a:
tak było. nie wydaje sie póki co żeby Mira zrobiła to samo
Jarek Andrzejewski napisał/a:
a czytasz w języku ojczystym Miry? Smile
Jarek nie czytam. Po prostu nie widziałem jej apelu o grę fair, więc jak zauważysz taki to możesz tu wkleić. O tym pisałem. Nie o tym, że jest miła czy nie.
Wiem, że co nie zagłosuję na Krzyśka to najczęściej przegrywa z Mirą i to kilkaset głosów. Zdaję sobie sprawę z tego, że Krzysiek reprezentuje dość niszowy sport plus nie znam środowiska biegaczy i tego, jak bardzo ta grupa jest zorganizowana.
Ps. Krzysiek musiał przejść na profil DualREb by móc przyjmować nowych znajomych
Stopień nurkowy: AdvEAN
Ilość nurkowań rocznie: 41
Oznaczenie stage: PTJA Pomógł: 51 razy Wiek: 53 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 2707 Skąd: Łódź
Wysłany: 14-12-2016, 08:21
Nawet jeśli Mira Rai nie zaapelowała o głosowanie bez użycia botów (z jakiejkolwiek przyczyny, np. nie wie, że takowe są), to nie można wnioskować, że nie wygrywa dzięki rzeczywistemu poparciu.
Proponuję: qidquid agis, prudenter agas et respice finem i idę zagłosować
For 12 years, National Geographic has combed the globe to find the Adventurers of the Year, each selected for his or her extraordinary achievement in exploration, adventure sports, conservation, or humanitarianism. A record number of votes were cast this year to determine the 2017 People's Choice Adventurer of the Year, Nepali trail runner Mira Rai.
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ubezpieczenie: DAN/SPTGLD
Oznaczenie stage: SUS Pomogła: 13 razy Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 960 Skąd: koniec świata:)
Wysłany: 01-03-2017, 15:47
Emil Sieńko napisał/a:
ale serio?
A może dla odmiany można ucieszyć się cudzym sukcesem? Tak tylko głośno myślę.
_________________ Nie bywam usatysfakcjonowana rozumieniem czegokolwiek, ponieważ wiem, że moja zdolność pojmowania może być jedynie nieskończenie małym ułamkiem tego, co chciałabym zrozumieć. (Ada Lovelace; 1815-1852)
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ubezpieczenie: DAN/SPTGLD
Oznaczenie stage: SUS Pomogła: 13 razy Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 960 Skąd: koniec świata:)
Wysłany: 02-03-2017, 15:43
Andrzej Barnat napisał/a:
Nie rób scen
_________________ Nie bywam usatysfakcjonowana rozumieniem czegokolwiek, ponieważ wiem, że moja zdolność pojmowania może być jedynie nieskończenie małym ułamkiem tego, co chciałabym zrozumieć. (Ada Lovelace; 1815-1852)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum