Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-04-2011, 08:40
Fejsbuk pokonał mnie po raz kolejny: chciałem umieścić informacje o Grupowych Zakupach na fejsbukowej stronie GZ - napisałem, zamieściłem filmik, pomyślałem: spoko - przynajmniej nie będę nękał tych, którzy nie chcą tego czytać/oglądać. Pół godziny później idę sprawdzić ile milionów osób to lubi , a tu... moje info zamieszczone na w jednym miejscu okazuje się być wszędzie
Jakiś czas temu, całkiem dla żartu kupiłem książkę "Facebook - instrukcja obsługi" - czas chyba przeczytać to dzieło...
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-11-2012, 18:55
Hej.
Na forumowej stronie Facebookowej Sławek Paćko załadował fajny film z nurkowania ekipy GUE/Halcyon Sardinia Project 2012 - Utopia.
Czy ktoś potrafi ten filmik załadować na forum?
Wojtek
S. Lem
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 03-11-2012, 19:10
Świetnie, to do "Jaskiń" poproszę
S. Lem
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 03-11-2012, 19:12
Na razie ściągnąłem go na dysk i przepchnąłem do galerii, ale to ma rozszerzenie mp4 i nie chce się z tagiem [video] odtworzyć...
Wysłany: 03-11-2012, 19:15
Tomek - to nie ten, Twój jest z 2011
S. Lem
Wysłany: 03-11-2012, 19:37
ZielonySmok napisał/a:
Adam Jaworski napisał/a:
Na razie ściągnąłem go na dysk i przepchnąłem do galerii, ale to ma rozszerzenie mp4 i nie chce się z tagiem [video] odtworzyć...
Załaduj do Youtube i link na forum.
Nie mam konta na youtube. Poza tym, głupio mi wypychać na youtube cudze filmy
Wysłany: 18-11-2012, 11:48
Na Facebookowej odmianie forum załadowałem 111 zdjęć z najpopularniejszego tematu na naszym forum: Warsztaty takie i owakie. Temat założyłem w 2006 roku, obecnie zawiera 50 stron, a o jego popularności może świadczyć ponad 200 tys. odsłon.
Jeżeli ktoś go nie zna, to dodam, że dotyczy on zajęć na różnych poziomach zainteresowania od tych prowadzonych dla nurków całkowicie początkujących przez nurkowania ze skuterem, butlami bocznymi, rozwiązywanie nietypowych problemów, po zajęcia z metodyki nauczania dla instruktorów. Wiele zdjęć, filmów, sporo ciekawych komentarzy i opisów poszczególnych ćwiczeń.
Jeżeli ktoś lubi oznaczać foty i potrafi się na nich odnaleźć - zapraszam na FB.
PS.
Czy jest ktoś, kto przeczytał go w całości ?
PPS.
Kiedyś był taki dodatkowy temat o najlepszych kawałkach z tego pierwszego - ktoś wie gdzie się podział? Może załadujemy tam jakieś nowe smaczki ?
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum