Stopień nurkowy: Deco proc & CCR
Ilość nurkowań rocznie: 100
Stopień instruktorski: MSDT PADI
Ubezpieczenie: NFZ
Oznaczenie stage: Pawel B Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 30 Cze 2012 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-11-2012, 09:39
To ja coś dodam od siebie... Mam możliwość, do kompletu zorganizowania szkolenia ratownictwa tlenowego DAN w cenie dużo lepszej niż "katalogowa" (wstępnie - 100 zł zamiast 300). Chciałem to zaproponować BUR-owiczom, po tym szkoleniu, zacząłem już robić pierwsze ustalenia z osobą która by to szkolenie prowadziła, ale... powiem szczerze, nikłe zainteresowanie tematyką trochę podcina skrzydła. Tu również potrzebujemy minimum 10 osób.
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 28-11-2012, 10:12
Paweł, nie rezygnuj. Warszawa jest duża. Ja bym z chęcią przyjechał nawet do Marka do Łodzi, tylko po prostu nie mam jak bo tego dnia do 17 jestem w Kielcach. Jakby szkolenie było w W-wie i by był dobry termin, na pewno będę i jestem przekonany, że znajdą się również inni zainteresowani. Z mojej strony to jest przede wszystkim kwestia terminu - sam prowadzę szkolenia, przełożenie czegoś to nie jest wzięcie dnia wolnego tylko odwołanie zajęć dla np. kilkunastu menedżerów w drugim końcu Polski - bez wielomiesięcznego wyprzedzenia, zgody co najmniej dwóch firm, znalezienia nowego terminu dla wszystkich i kilku aneksów do umów z klientem, hotelem itp. po prostu nie da się zrobić Myślę, że wiele osób jest w takiej sytuacji, że szkoleniem z PP są zainteresowani, ale po prostu potrzebują o nim wiedzieć ze znacznie większym wyprzedzeniem.
Stopień nurkowy: Cave Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 71 Skąd: warszawa
Wysłany: 28-11-2012, 11:29
Mama nadzieje, że plan nie upadnie udało mi się wygospodarować wolne w tym terminie i z chęcią wezmę udział:
1. Paweł Boruta
2. Jarek Andrzejewski
3. Sabina Dołęgowska
4. Łukasz Misztal
5. Joanna Masternak
6. TomG
7. ZielonySmok
8. Jacek Marek
Stopień nurkowy: Instructor SDI/TDI
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: PTP Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Lip 2012 Posty: 4 Skąd: Inowrocław
Wysłany: 29-11-2012, 11:40
Panowie, co jest z Wami? Kolega daje darmowy kurs w komfortowych warunkach i tylko 8 chętnych? W miniony weekend prowadziliśmy z Jackiem promocyjny kurs Rescue + Pierwsza Pomoc. Dwa pełne dni zajęć w wodzie - w tym trzy osoby były w piankach! a wykłady i praktyczne ćwiczenia PP trwały do 1 w nocy. NIKT nie narzekał, że trzeba dojechać a chętnych było więcej niż miejsc - niestety, nie wszystkim udało się dojechać, ale i tak było prawie tylu co tutaj do zajęć na sucho. Panowie i panie - dostajecie wykwintny darmowy obiad. Grzech nie skosztować!
Stopień nurkowy: GUE T1 Pomógł: 27 razy Wiek: 41 Dołączył: 08 Cze 2010 Posty: 965 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-12-2012, 22:59
Przejazd nie jest problemem Problem to urlop.
Gdyby to była 18:00 to dałoby się urwać i dojechać z Wawy, ale o 16 nie ma szans bez urlopu.
Myślę, że jak nie tym razem to następnym, może chłopaki w Trójmieście znów będą robić. W końcu moje szkolenia mają raptem 2-3 lata i przed sezonem staram się przeglądać materiały
Stopień nurkowy: nTMX
Ilość nurkowań rocznie: 99
Ubezpieczenie: DAN Silver
Oznaczenie stage: MaRkY Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 317 Skąd: Łódź
Wysłany: 06-12-2012, 09:17 zmiana adresu
Witajcie, ze względu na okres Wigili firmowych zmuszony zostałem do zmiany lokalizacji.
Łódź, ul. Pomorska 88 - ostatnia klatka - na domofonie - klub płetwonurków
Natomiast otrzymałem dziś super wiadomość, że nie musimy zbierać 10 osób
Proszę wszystkie osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniu o przesłanie danych na PW lub mailem activebhp(at)activebhp.pl takich jak:
Imię i nazwisko
data urodzenia
imię ojca
(dane potrzebne do wystawienia certyfikatów ze szkolenia)
w przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości proszę o kontakt 605 150 608
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum