Stopień nurkowy: TDI Deep, Deco, CCR/
Ilość nurkowań rocznie: +100
Ubezpieczenie: DAN
Wysłany: 05-02-2008, 15:16
Martin
Ja ciagle wierze ze cos sie "znajdzie/ odkręci/ poprawi" i wystawia mi to nieszczesne AWD
Na razie przygotowuje sobie cały zestaw materiałów informacji i czekam na info z Colony.
PADI nie chce wysłać mi oficjalnego stanowiska [kilkanascie postow powyzej ich o takie poprosiłem] do czasu skontaktowania sie z trenerem [?]
Wysłany: 07-02-2008, 15:12 Zbieranie dowodow - stan na dzis
Oto
informacje o przelewie do Colona center i o przelewie do Hotelu Amar Sina
zdjecia z zajęć - widac łódkę może ktos rozpoznaje ?
jak tylko naprawie skaner to będzie też obraz z log book ze szkoleniem AOWD
Wysłany: 11-02-2008, 11:04
Tak oto doszlismy do sytuacji w której Colona chce oddac kase
mail od szefa bazy
"Dear Piotr,
Thank you for your patience, as I said in a previous mail we would like to refund you in full.
Unfortunately I cannot re-credit your visa card with the amount but I can transfer money into a bank account. Can you please provide me with some account details? The payment will be in Euros if that is OK. Once again apologies for this misunderstanding, Viliam was brought in especially for you as a Polish speaking instructor and I am extremely angry that he has misrepresented Colona Divers and PADI.
Best regards,
Seamus Forde,"
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ubezpieczenie: DAN/SPTGLD
Oznaczenie stage: SUS Pomogła: 13 razy Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 960 Skąd: koniec świata:)
Wysłany: 11-02-2008, 12:46
Witaj,
Piotr B napisał/a:
I co myslicie o calym zdarzeniu ?
A jakie to ma znaczenie?
Wydawać by się mogło, że istotna jest wyłącznie Twoja opinia na temat zaproponowanego Tobie rozwiązania...
Zwrot pieniędzy jest związany z elementarnym poczuciem uczciwości i nie stanowi żadnej łaski.
Zazwyczaj, gdy szanująca się firma nie wywiąże się ze zobowiązań, narażając klienta na kłopoty i stratę czasu, to poza zwrotem poniesionych kosztów stara się zatrzeć złe wrażenie i próbuje zrekompensować sprawione kłopoty.
Tak więc zwrot kosztów urlopu, pobytu i przelotu to moim zdaniem przesada, ale zaproszenie na ponowny (opłacony już) kurs AOWD i gratis kurs Rescue lub tygodniowy pakiet nurkowań byłoby miłym gestem.
Wysłany: 28-05-2008, 20:07
dzisiaj zamykamy case
obiecane pieniadze z Egiptu zosaly przeslane
[troszke mniejsze niz uzgodnione - koszty ponioslem ja]
a obiecane znizki ponownie przyzeczone [jakby cos to napisze]
Dziekuje OGROMNIE DiW za pomoc
Szukam teraz AOWD u dobrego instruktora nad Lago Garda
- macie jakies hity
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum