jake nie sa osiagalne z tego forum przez kogo kolwiek tutaj piszacego.A nie mam pojecia o nauczaniu innych . i nie slyszalem wymyslnych nazw umiejetnosci moim zdaniem ksiazkowych i internetowych .
pewnie jest jeden taki , Starnaś zwą go
Masz chłopie racje wiele razy słyszałem w świecie Polacy maja bardzo dobrych nurków , ale "my mamy starych"
Czesc Pawel .
Hej zobacz na tym filmiku ...on caly czas tam byl jaka az przerazajaca jest jego skromnosc. Czlowiek unika kamery jak ognia...bo przed woda to on strachu nigdy nie mial.
Tego co po niektorym brakuje , tej skromnosci wlasnie.
Czlowiekt odkryl cos co moze dac dla rejonu okolo 800 lat energi z ziemi w postaci wod termalnych ... nad tym prowadzone sa wlasnie badania.
http://www.youtube.com/watch?v=q_xJKXlfRMQ&feature=related
Stopień nurkowy: a
Ilość nurkowań rocznie: 1
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: PawelW Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 448 Skąd: Pniewy
Wysłany: 16-04-2012, 21:37
Fox. napisał/a:
Tego co po niektorym brakuje , tej skromnosci wlasnie.
PS. Zwróć uwagę, że wątek powołał do życia byt wirtualny, choćby romantyczno-sentymentalny, ewidentnie trollujący. Naprawdę chcesz się wpisywać w ten kontekst?
Panowie - może ktoś z moderatorów przeniesie moje pytanie i Wojtkąwą odpowiedz tam gdzie powinno się znajdowac . Sądzę iż wydzielenie nowego postu w sposób inteligentny robi ze mnie " gówniarza " którego interesuję rzeczy które nie powinny . Interesowało mnie tylko zamieszczenie poprawionej i prawdziwej informacji , i nic ponadto .
Proponuję założyc jeszcze jeden wątek pod tytułem CH.... Sławkowi do czasu nurkowania Wojtka i tym sposobem zrobic ze Sławka ....
_________________ "Choćbym szedł ciemną doliną, Zła się nie ulęknę, boś Ty ze mną..."
Stopień nurkowy: Technical Cave Diver
Stopień instruktorski: SDI/IDF Instructor
Oznaczenie stage: STASZEK Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 1017 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 18-04-2012, 08:11
TomM napisał/a:
Crowley, jak wyobrażasz sobie "konstruktywną krytykę" w tym konkretnym przypadku?
TomM na pewno nie w wykonaniu ja jestem najlepszy i wiem wszystko najlepiej a wy g... wiecie i nigdy nie będzie taki zajebisty jak ja... a tak ostatnimi czasy wyglądają Twoje posty...
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 18-04-2012, 09:14
slawek290 napisał/a:
Sądzę iż wydzielenie nowego postu w sposób inteligentny robi ze mnie " gówniarza " którego interesuję rzeczy które nie powinny . Interesowało mnie tylko zamieszczenie poprawionej i prawdziwej informacji , i nic ponadto .
Zadałeś proste pytanie i otrzymałeś konkretną odpowiedź, więc ja bym się nie doszukiwał drugiego dna. Rozjechanie się wątku i końcówka dyskusji nie świadczy o Tobie tylko o piszących.
Wątek ten wyjątkowo nie jest mocno moderowany (aczkolwiek granice cierpliwości są mocno nadwyrężone ) bo temat ten i poboczne stał się "popularny" dlatego wszelkie ingerencje są odbierane jako mataczenie w sprawie tudzież manipulacje oraz inne sensacje. Jedynie zdrowy rozsądek i zachowanie adekwatnego poziomu kultury pośród piszących może sprawić, że ta dyskusja nie przekształci sie w pyskówkę rodem z sekty.
Przypominam, że na Forum można a nawet trzeba zakładać nowe tematy. Jesli więc ktoś chce poruszyć kwestie procesu certyfikacji instruktorów lub porozmawiać o tym jakim kto jest nurkiem to proponuję zastosować się do zasad panujących na Forum.
Spraw prywatnych opinii o tym jakim kto jest człowiekiem proponuje nie poruszać na forum publicznym tylko pozostawić w obszarze wiadomości prywatnych.
Ostatnie posty przeniosłem do działu sprawy użytkowników
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum