Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Oh... indonezyjski rybak jest zwyczajnie praktyczny co nie znaczy, że umiejętności by mu na to nie pozwoliły. Poza tym myślę, że filmik całkiem interesujący
Stopień nurkowy: Brak
Wysłany: 21-11-2011, 15:12
Facet upolował sobie rekina na obiad a w mojej lodówce tylko kurczaki :/ Choć podobno ich mięso jest niesmaczne więc nie wiem czy jest czego zazdrościć. Przynajmniej w tej kwestii... Muzyka faktycznie świetna!
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-09-2012, 19:24
Hej.
Na początku tego wątku była z nami jeszcze Agnes Milówka...
Poniżej zdjęcie całej ekipy realizującej Sanctum:
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 25-09-2012, 19:56
Hej.
Mam kłopot.
Nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu, co ciekawsze nie pamiętam też treści (grubsza sprawa ), ale pamiętam, że chodziło chyba o żołnierzy Seals. Dwóch kumpli, jeden miał żonę (dziewczynę?), a drugiemu się podobała czy jakoś tak.
Teraz dzieje się film, którego nie pamiętam, oprócz jednej sceny, jak kumpel tego kumpla -ten któremu podobała się ta laska wpadł razem z nią do wody z kajaka (?) i tajemniczym sposobem oboje znaleźli się pod nim i tam się trochę kolegowali...
Na i końcówka kiedy jeden z nich zginął, a drugiemu z jego dziewczyną i tak nie wyszło.
Ktoś może coś kojarzy?
Wydaje mi się, że film jest z tego samego okresu co Navy Seals z Ch. Sheen'em i M. Biehn'em czyli okolice 1990.
Młodzieży podpowiem, że: tak, chodzi o film z ubiegłego wieku .
Wojtek
S. Lem
Wysłany: 26-09-2012, 21:59
Paulina Karbowy napisał/a:
Może pamiętasz coś więcej z tego filmu?
No właśnie same jakieś szczątkowe obrazki.
Misja chyba na bliskim wschodzie, jeden z głównych bohaterów zostaje ranny ( a może w wyniku tego umiera?) po podwodnej eksplozji.
Miesza mi się to właśnie z Navy Seals.
S. Lem
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 26-09-2012, 22:01
Choćby jeden aktor z tego filmu, tak na orientację?
Wysłany: 26-09-2012, 22:07
No było ich dwóch i ona - chyba blondynka
Dawno takiego zaćmienia filmowego nie miałem.
Wydaje mi się, że ten szukany film, ukazał się niemal równolegle z Navy Seals.
Próbuję w wyszukiwarce filmów, ale nie wychodzi, bo jedyne co pamiętam to ta scena z kajakiem czy łódką.
S. Lem
Wysłany: 26-09-2012, 22:16
Hamer - jesteś moim guru filmowym - dziękuję, to on
Laska nie była blondyną, tylko taka kombinowana ruda, a kajak, był kajakiem - biało, niebieskim i na dodatek akcja dzieje się po części w Iraku, więc prawie wszystko ok.
Nie wiem tylko dlaczego Rob Lowe wydawał mi się blondynem .
S. Lem
Stopień nurkowy: P3,AEANx, Full Cave
Wysłany: 26-09-2012, 22:40
He he
Też go kiedyś długo szukałem.
Jak już znałem tytuł to za piątaka kupiłem na allegro, ktoś likwidował wypożyczalnie.
Jak coś to chętnie pożyczę, ale jakość nie powala.
Pozdro
Wysłany: 26-09-2012, 22:45
Sorry za off-topic, ale jak to się thamer stało, że od dołączenia w 2006 roku walnąłeś tutaj całe dwa posty - i właśnie temat filmu tak Cię zaktywizował??? To zakrawa na historię z "Przebudzenia"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum