Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-11-2016, 23:58 Zakrzówek w najbliższy piątek?
Hej.
Do piątku pracuję na Zakrzówku - to nic szczególnego...
za to wizura 15+ to informacja dużo ciekawsza
W piątek przyjedzie Monika z Przemkiem, a może także Marcin i Grzegorz (choć jeszcze o tym nie wie... ) .
Ja będę w pracy ale reszta ekipy będzie uczyniać nurkowanie - może ktoś jeszcze wpadnie?
Do zobaczenia,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: GUE FT, Adv Rec TMX
Ilość nurkowań rocznie: 100
Ubezpieczenie: DAN SptSlv Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Cze 2013 Posty: 74 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-11-2016, 11:52
Grzegorz wie i potwierdzi, jeśli już to sobota.
Ja będę z Moniką na pewno na cały piątek, chętnie też zostanę na sobotę albo przerzucę się na Koparki. Jak ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszamy. Robimy czystą turystykę
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-11-2016, 15:22
Super!
Widoczność była bardzo super, ale... są tu od wczoraj żołnierze i będą jeszcze jutro.
Zatem mamy dobre 10m.
S. Lem
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ubezpieczenie: DAN/SPTGLD
Oznaczenie stage: SUS Pomogła: 13 razy Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 960 Skąd: koniec świata:)
Wysłany: 09-11-2016, 16:36
no tak ...
_________________ Nie bywam usatysfakcjonowana rozumieniem czegokolwiek, ponieważ wiem, że moja zdolność pojmowania może być jedynie nieskończenie małym ułamkiem tego, co chciałabym zrozumieć. (Ada Lovelace; 1815-1852)
Wysłany: 09-11-2016, 20:49
No... tu jest własnie mały kłopot militarny
Mają jedno wieeelgachne auto i kilka mniejszych, co oznacza, że jest ich pod dostatkiem, żeby być po jednej i po drugiej stronie.
Np. wydobycie bomby przy Grubym spowodowało mgły przydenne w rozmiarze średnio znacznym.
Więc my chytrze hyc na północą stronę drogi i radość wielka bo wizura jakieś 83x lepsza. Tymczasem za zakrętem pułapka: nadciągnęły mgły innej klasy.
Myślę że turystykę optymalnie jest uprawiać w rogu za basenem i dalej na N-NW, ale...
może jutro będą mieli teorię i do piątku się wypogodzi?
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum