Stopień nurkowy: DEEP Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Lis 2016 Posty: 138 Skąd: Poznań
Wysłany: 07-04-2017, 10:43
Moja wina chodziło mi o gniazdo. Nie rozmawiałem bezpośrednio z właścicielem tylko z jakaś babeczką. Stwierdziła, że nie sprzedają, a mogę im na serwis wysłać. Jak cenowo wygląda u nich za nowe gniazdo?
Stopień nurkowy: DEEP Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Lis 2016 Posty: 138 Skąd: Poznań
Wysłany: 08-04-2017, 10:46
No właśnie. A mi kilka dni temu powiedziała, że nie sprzeda. Nie wiem, jakbyś był w stanie mi to zamówić (może Ciebie bardziej lubią) to byłbym wdzięczny
Stopień nurkowy: AdvEAN
Ilość nurkowań rocznie: 41
Oznaczenie stage: PTJA Pomógł: 51 razy Wiek: 53 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 2707 Skąd: Łódź
Wysłany: 08-04-2017, 13:28
Jeśli za drogo, to przecież możesz wytoczyć sam Nie napisałeś po co Ci ono (chęć zakupu uszkodzonego jest zagadkowa) więc nie wiem czy jakieś alternatywy podsuwać. Gwint od strony kanistra to typowe M16x1,5, jeśli to jest to, o co chodzi.
A jeśli mysi być takie i żadne inne to po prostu zadzwoń do Patrycji w poniedziałek i pogadaj. I ona i Bartek to sympatyczni i pomocni ludzie - wiem z własnego doświadczenia.
Wysłany: 08-04-2017, 20:56
Fakt nie napisałem. Robie latarkę, zastanawiam się czy nie zostawić kabla na stałe między głowicą a kanistrem, ae mam wtyk grala i w sumie jakbym miał wtyczkę to bym zastosował w swojej latarce. Dzwoniłem do niej i powiedziała, że nie sprzedają, że mogę im ew na serwis wysłać. Gwint problemem w wytoczeniu zewnętrzny nie jest. Raczej chodzi mi o gniazdo rca w środku. Jakie gniazdo zastosowali dokładnie bo gniazd rca jest kilka typów. Poza tym kwestia takiego wycentrowania gniazda żeby po skręceniu złącza wtyk rca idealnie w gnieździe leżał. Bo jak dam je za płytko to nie będzie łączyło. Nie wiem czy wiesz co mam na mysli
Wysłany: 08-04-2017, 22:00
Ja wiem że wtyczka sie nie obraca, ale kwestia jak głęboko w gnieździe obsadzić gniazdo rca aby złącze działało m.in. Niestety kanister z korkiem zakręcanym więc raczej będzie to upierdliwe aby rozkręcać do ładowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum