Hej.
Podobno najgorzej być drugim.
Eee… zawsze to na „ pudle”.
Oficjalnie witam.
hehe...
z tym drugim, to problem miał Adam Miauczyński
Tak po prawdzie nie spodziewamy się tu tłumu nieznanych osób, dokładniej będzie powiedzieć, będą tu raczej osoby wszystkim bardzo dobrze znane, więc po obstawieniu pudła zostały miejsca wyłącznie na płaskim ...
Dzień dobry bardzo! Hmm ... cieszę się, że udało mi się pomyślnie przebrnąć przez proces rejestracji na Waszym forum mli moi ponieważ było to nie do zrobienia na forum.nuras. Powiem tak: cieszę się, że zbliża się maj a dlaczego to powiem później. Ale ma to oczywiście związek z nurkowaniem
Zastanawiamy się którą Panią jesteś (dla tych co nie wiedzą Piotr "trzyma w domu dwie piękne Panie - oczywiście dirówki ) - choć z drugiej strony, Monika prawnikiem chyba jeszcze nie jest ...
_________________ wrobel.cwirek
---------------------------
public final class WrobelCwirek extends Human implements Thinkable, ScubaDiveable, FreeDiveable{}
Witajcie ...
super niespodzianka !
wprawdzie 3 honorowe miejsca już zajęte i pozostało tylko"płaskie" ale przynajmniej u Was będę pierwsza kaja ( bez nr 2 jak FN)
Witam wszystkich znajomych z Egiptu , forum FN i tych których chętnie tu poznam.
Nasz przyjazd do Egiptu z Indianką jest już w toku realizacji ( dzieki za inf. o majowych rab.)
Zdjęcie - później (prześle do Was jak coś znajdę)
Hej!
Witamy kolejnych nowych i "nowych" Forumowiczy...
To dla nas spora niespodzianka - nie sądziliśmy, że przybędą tu tłumy, tym bardziej, że nasza główna aktywność pozostaje na FN - tutaj można poczytać o Waszych-naszych planach nurkowych (dział "Nurkowanie z DiW")można też zerknąć do naszego "dziecka" - działu "Środowisko" gdzie serdecznie zapraszamy.
Członkowie Dive Trek Group - załatwiają swoje tajne sprawy na "Forum Wewnętrznym" - tam znajdziecie to wszystko o co nas prosiliście, a mamy nadzieję, że nawet nieco więcej
Jeszcze raz dziękujemy Wszystkim za przybycie .
PS.
Kaja - wpisz kiedy będziesz u nas w dziale "Nurkowanie z DiW" - może tym sposobem dowiesz się kto jeszcze będzie...
Mamy prośbę dla Indianki: będziemy niezmiernie wdzięczni za przedstawienie "geologii dla maluchów" w dziale Środowisko. Każdy temat będzie tam mile widziany - Kaja, Ty mówisz po indiańsku - wyjaśnij jej o co chodzi, to może coś napisze...
Cześć
tak sobie nawet kiedyś pomyślałem ( a czasami zdarzy mi się...)Ze czas najwyższy na Wasze własne Forum.No i proszę:prorok jestem (ale nie znam "szóstki" w Totku)
W sumie-bardzo fajnie!
PS.
Fotkę wyślę,jak ją znajdę-mój komp przeszedł terapię wstrząsową
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum