Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-06-2008, 08:53 Bauer Junior
Po rozlicznych próbach wymyśliłem, że każdy inny pomysł to przekombinowywanie...
Zatem: kupię używanego Juniora w jakimś super stanie.
Stopień nurkowy: full cave, full tmx
Ilość nurkowań rocznie: 70 Pomógł: 35 razy Wiek: 61 Dołączył: 10 Lut 2006 Posty: 2578 Skąd: Katowice
Wysłany: 04-06-2008, 11:07
Hint z dobrego serca: Kup nowego
Obecny kurs euro jest korzystny, jako super-instruktor znany w kraju i zagranicą wynegocjujesz na pewno lepszą cene niż ja, a mnie sie nie "opłacało" kupić używanego (rocznego) w super stanie po 150 godzinach pracy (bo sie przymierzałem). Twina bije się niestety pół godziny (realnie od ok. 80 bar resztkowego), jakośc powietrza jest bardzo dobra, hałas cholerny (słuchawki!), fitry wymienia sie często (realnie co 10-17 godzin w zależności od temperatury ostatniego stopnia sprężania), w nowych Bauer dołącza B-Timer (taki gadżet poza timerem obliczjący na bieżąco nasycenie filtra) gratis.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum