Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 05-06-2009, 18:45
niektórzy niestety nigdzie nie jadą, bo kumpel sobie wesele 13ego wymyślił
i to nurek
wybaczam mu jednak, bo ja swoim terminem też kilka planów pokrzyżowałam
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
czyli rozumiem, że nikt nie będzie nad piłaknem, bądź każdy jedzie we własnym gronie.
hm... znowu będę chodził i pytał czy ktoś mnie przyjmie na nura, i znów się okaże, że nikt. niestety jak się nura bez partnura to nie zawsze się ponura
pozdr
Stopień nurkowy: P3 + dodatki Pomógł: 1 raz Wiek: 68 Dołączył: 31 Mar 2006 Posty: 423 Skąd: Łódź
Wysłany: 09-06-2009, 06:22
Czyżby rodził się nowy rodzaj nura - samotnik.
Sam niestety tego doświadczam. Moi znajomi już nie nurkują, ja za stary na nowe trendy nurkowe i też ... samotny.
Też szukam wyjazdu na sobotę i niedziele (piątek niestety praca) i też szukam partnera w "starej" konfiguracji na zwykłego, rekreacyjnego nura.
_________________ Pozdrawiam
Wojtek
anonymus 1 -Usunięty-
Gość
Wysłany: 09-06-2009, 07:55
A w Jastarni ktoś będzie? Piątek, sobota, niedziela.
samotnik
nurkowanie bez współpacza jest dla mnie zbyt trudne. nie czuje się na siłach by to samemu robić. już raz byłem nad białym i szukałem osobników, które przyłączyłyby mnie do stada i niestety nikt nie wyraził zgody. nie było chęci u nikogo na obcego osobnika.
waterman - pozwolę sobie wpaść do Ciebie, rozumiem, że baza jest na miejscu bazy biskupa?
Stopień nurkowy: P3 + dodatki Pomógł: 1 raz Wiek: 68 Dołączył: 31 Mar 2006 Posty: 423 Skąd: Łódź
Wysłany: 09-06-2009, 08:51
arturb napisał/a:
niestety nikt nie wyraził zgody. nie było chęci u nikogo na obcego osobnika
Ja też się z tym spotykam, ale to rozumiem. Dziś, przy takiej różnorodności systemów, szkoleń, usprzętowienia nurków, nowy w stadzie stanowi zagrożenie. Przyznaje się, że połowy tego, co oni wieszają na sobie nie umiał bym obsłużyć a co dopiero udzielić pomocy w razie czegoś.
Daleko ta baza?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum