Stopień nurkowy: Padi DM, IANTD Tec R Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 19 Paź 2008 Posty: 461 Skąd: uk
Wysłany: 05-07-2010, 10:22 Srodki transportu i jego koszty do Hurhady lub Sharm
Czesc.
Interesuje mnie jak dostajecie sie do Sharmu lub Hurghady. Jakie linie, ktoredy, moze ceny chociaz to bywa zmienne.
Chce na 3-4 tyg wybyc do jedengo z powyzszych miejsc zeby zrobic kurs divemastera Padi.
Interesuje mnie rowniez jakies lokum do wynajecia na ten okres i jego cena. Moze macie znajomuch nurkow, ktorzy pracuja tam lub z jakichs powodow tam przebywaja i mogli by pomoc w/w sytuacji.
Termin -> pazdzeirnik 2010.
Za pomoc (jakakolwiek) serdecznie dziekuje
Pozdro
_________________ Szukam realnych porad a nie kretynskich komentarzy. One moga sie przydac nie tylko w nurkowaniu.
Stopień nurkowy: -)
Stopień instruktorski: OWSDI, MSDT Pomógł: 24 razy Wiek: 54 Dołączył: 02 Lut 2006 Posty: 1577 Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-07-2010, 19:36
Ja mam strzępki informacji ale może złapiesz punkt odniesienia:
lot z Wwy do Hrg w jedną stronę około 800 zł po znajomości
mieszkanie w Hrg miesięcznie 1500-2100 funtów plus media, zależnie od standardu i umiejętności handlowych
z lotem nie pomogę
z mieszkaniem póki co nie umiem ale do października czas...
mieszkanie w Sharm dwa lata temu ~400$ w standardzie mocno umiarkowanym ale podrożały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum